Android Telefonlarda Ekran İç Ses Kaydı Nasıl Yapılır? Telefon Sistem Sesi Kaydetme (APK)

Genel itibariyle mobil oyuncuların en çok yaşadığı bir sorun olan iç ses kaydedememe, gamer telefonu olarak piyasaya çıkan cihazlarda bile yaşanıyor. Biz de bu yazıda telefon iç sesini kaydeden bir ekran kaydedici paylaşıyoruz.
Telefon iç sesi alma
Android
Daha birkaç sene önceye kadar Android telefonlarda ekran kaydetme uygulamalarında iç ses kaydetme özelliği bulunuyordu. Ancak Google, telif haklarının ihlal edilmemesini gerekçe göstererek yeni Android sürümlerinde bu özelliği kaldırdı. Hal böyle olunca Android iç ses kaydı yapan uygulamalar etkisiz duruma geldi. Başta mobil oyuncular olmak üzere bazı Android kullanıcıları telefon iç sesini kaydedecek uygulama arayışında. Samsung, Xiaomi ve LG kullanıcıları kısmen şanslı olsa da bu arayış bir hayli zaman alıyor. Biz de bu yazıda iç sesi kaydeden bir ekran kaydedici   uygulamasını paylaşarak sorunu ortadan kaldırıyoruz. Uygulama, apk dosyası olarak yüklenebiliyor. Gelin şimdi uygulamanın kurulumı ve detaylarına bakalım.

ANDROİD İÇİN İÇ SESİ KAYDEDEN EKRAN KAYDEDİCİ (apk)

Uygulama, Xiaomi telefonlarda yer almakta. Ancak yaptığımız denemeler sonucu birçok Android cihazda çalıştığını gördük.  İç ses kaydı yapabilen bu ekran kaydedici basit oluşuyla da dikkat çekiyor. Ayrıca uygulama, kullanıcılara 3 farklı kayıt seçeneği sunmakta. Bunlar; sistem sel, mikrofon ve sessiz. . Öte yandan sistem sesini kaydeden ekran videosu kaydedici Play Store'da yer almıyor. Bu nedenle programı dışarıdan yüklemek gerekiyor. Aşağıda paylaşmış olduğumuz link üzerinden apk dosyayı indirip kurmak yeterli oluyor. Uygulama basit bir arayüze sahip olduğu için yukarıda yer alan ayarlar kısmından sistem sesi seçildikten sonra kullanma hazır hale geliyor. Bu arada bu uygulana her Android telefonda ekran iç ses kaydı yapmayabilir. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

5 Yorum:

  1. Abi ilk ses camideki uygulama iş ses kaydını bana atar mısınız

    YanıtlaSil
  2. Uygulama açılamıyor hatasını alıyorum

    YanıtlaSil
  3. Olmuyor sahdekarlar

    YanıtlaSil
  4. Adsız6/18/2022

    General Mobile gm8 uygulama indirilemiyor hatası var

    Teşekkür eder iyi günler dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Adsız8/20/2022

    yalancı

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0