Doğubayazıt'ta Kongre Heyecanı! AK Parti, Doğubayazıt'ta 7. Olağan Kongresini Tamamladı

AK Parti Doğubayazıt ilçe teşkilatı 7. Olağan Kongresini dün gerçekleştirdi. Kongreye; Bölge Koordinatörü, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Ağrı İl Başkanı ve çok sayıda kişi katıldı. İşte detaylar...

Haber : Mazlum Günhan / Webmgon 
mazlumgunhan@webmgon.com 
Doğubayazıt
Kongre 
Adalet ve Kalkınma Partisi, (AK Parti) 28 Aralık 2019 itibariyle 7. Olağan Kongre sürecini başlattı. Yaklaşık 1.5 ayda çok sayıda il ve ilçede kongreler tamamlandı. Son olarak dün Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde kongre heyecanı yaşandı. 22 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen kongreye AK Parti Ağrı İl Teşkilatının yanı sıra ilçe teşkilatları da katılım sağladı. Öte yandan Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Ak Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan ve belediye başkanları da katılımcılar arasında yer aldı. Saat 14:00'te Kutlu Aktaş Konferans Salonunda yapılan kongreye vatandaşların yoğun katılımı da dikkat çekti.

AK Parti Doğubayazıt ilçe teşkilatının 7. Olağan Kongresinde mevcut ilçe başkanı Avukat Mustafa Konyar bir kez daha seçildi. Kongre sonrası açıklama yapan AK Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, şunları söyledi: " Doğubeyazıt 7. Olağan İlçe Kongremizi ilk günkü aşk ve heyecanla salonu dolduran kalabalık dava arkadaşlarımızla yaptık.Teşekkürler Doğubeyazıt, hayırlı olsun." Bölge Koordinatörü Mahmut Gürcan ise "Ağrı Doğubayazıt 7. Olağan İlçe Kongremizi, coşku ve heyecanla Kongre Salonumuzu dolduran, Doğubayazıtlı hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştirdik. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.
Konferans
7. Olağan Kongre
Öte yandan Ağrı Millletvekili Ekrem Çelebi ise Twitter'da yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
"İnandığımız yolda AK kadrolarla yürümeye devam ediyoruz…Partimizin Doğubayazıt 7. Olağan Kongresini AK Parti Doğu Anadolu Bölge Koordinatörümüz Mahmut Gürcan, İl Başkanımız ve değerli teşkilat mensuplarımızla büyük bir coşku ve heyecan içinde gerçekleştirdik.Bizleri yalnız bırakmayan dava dostlarımıza teşekkür ediyor; İlçe Başkanımız Mustafa Konyar ve yönetimimize görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum." Ayrıca kongrede AK Parti eski İlçe Başkanları Salih Eryılmaz ve Mehmet Sena Geçit de yer aldı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0