Ali Babacan ve Partisinin İletişim Bilgileri! Ali Babacan telefon numarası ve adresi...

Ali Babacan ve arkadaşları yeni partisi ile uzun bir aradan sonra tekrar siyasette görünür oldu. Öte yandan çok sayıda vatandaş da "Ali Babacan telefon numarası" "Ali Babacan iletişim" gibi aramalar ile Babacan'ın partisine ulaşmaya çalışıyor.
Ali babacan iletişim
Ali Babacan
Ali Babacan, bir dönem AK Parti'de ekonominin başında olmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Babacan'ın ekonominin başında olduğu dönem ülke ekonomik bakımdan iyi bir yerde olması nedeniyle Babacan'ın imajı vatandaşın gözünde iyi durumda. Uzun süredir siyasetten uzak olan genç siyasetçi, yaklaşık 3-4 ay önce kuruluşundan bu yana içinde bulunduğu Adalet ve Kalkınma Partisi'nden istifa etti. Yaklaşık 1 senedir pek çok deneyimli siyasetçi ile yeni bir parti için çalışan Ali Babacan, artık sona doğru yaklaştı. Parti, önümüzdeki günlerde resmen kuruluyor. Ve Ali Babacan'ın partisine ise şimdiden pek çok kişi ilgi gösteriyor. Vatandaşlar, Google'da  Ali Babacan telefon numarası" "Ali Babacan iletişim" gibi aramalar ile Babacan'ın partisine ulaşmaya çalışıyor.

ALİ BABACAN İLETİŞİM BİLGİLERİ


Ali Babacan, geçtiğimiz haftalarda vatandaşların kendisine ve partisine ulaşabilmesi için iletişim bilgilerini açıkladı. Ali Babacan'a ulaşmak için resmi bir web sitesi yayına alındı. Buna göre vatandaşlar, alibabacan.com.tr adresine girerek Ali Babacan'ın partisine ve Babacan'a ulaşabilir. Ali Babacan'ın telefon numarası ise henüz web sitesinde yok. Yakında parti numaraları ve adresi açıklanacağı bekleniyor. Ali Babacan'a ulaşmak ve kendisine yazmak için BURAYA tıklayarak ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Ali Babacan'ın partisinde yer almak için ise BURAYA tıklayarak yine bilgi alınabilir ya da katılım sağlanabilir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

6 Yorum:

  1. ''BURAYA tıklayarak'' dediğiniz hiçbir yerden hiçbir yere ulaşılamıyor...

    YanıtlaSil
  2. Sayın değerli kıymetli başkanım benle annem 1 aydır sokaklardayiz sayın cumhurbaşkanımiz halkımın yan dayız diyor oysa ki kimse halkın yanında yoksulun yaninda değil sayın başkanım 4 aylık kirami ödeyemediğim için ev sahibi benle annemi evden çıkardı 17/05/2021 tarihinden beri ankara sokaklarindayiz belediye gidiyoz elimizde birşey yok diyom kaymakamlığa gidiyoz ayni valiliğe gidiyoz ayni biz bu Türkiye cumhuriyetin vatandaşı değilmıyız sayın başkanım cimeir hatimi defalarca aradım not ediyorlar ama derman olan yok sesimizi duyan yok sayın başkanım bari siz sesimizi duyun sayın başkanım kendim 153 oranında engeli olduğum halde adalet bu değil devlet bu değil adalet diyorlar nerde bu adalet söyleyin bana sayın başkanım çok birşey istemedik sadece başımızı sokacak bi ev istedik bize yardim edin sayın başkanım gerçekten çok zor durumdayız saygı ve sevgilerimle arz ederim

    YanıtlaSil
  3. Adsız7/16/2021

    Ali BABACAN bir Escinsel LAGIM faresi Fetocudur Götünü Vatikan Papazlarina TIPKI Escinsel LAGIM faresi Feto gibi siktirmistir! bir LGBT li ibnedir!

    YanıtlaSil
  4. Say başkanım sizden görev istiyorum sizin yolunuzda gitmek yürümek isterim

    YanıtlaSil
  5. 05346605969 babacan beni arasın

    YanıtlaSil
  6. Adsız5/14/2023

    Yilmaz- Hollanda
    burda hastane isleri hic guvenilir degil korkuyorum, bu ayin 16 sinda yine hastanede patscan altina koyacaklar, kalsiyum kalk ve kanser yapan madde ile kalp krizi gecirmem icin oynanilan bylock planlari oyunlaridir. Size guvenmiyorum....... bana bir sey olursa ailem Ile her seyi konusmanizi isterim. Miras ve tazminatlarimizin pesinde olan Amerika Obama ve W. Alexander oyunlaridir, Erdogan da ortaklik yapmistir..........

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0