Özge Gürel'in Annem Filmi Oyuncuları, Konusu ve Fragmanı ile Dikkat Çekiyor!

Özge gürel
Annem
Annesinden utanan bir kız ve yıllar sonra dile gelen keşkeler... Annem filmi oyuncu kadrosuyla ve fragmanıyla beğeni topluyor. Öte yandan Candan Erçetin'in Annem şarkısını yıllar sonra yeniden film için seslendirmesi de dikkat çekiyor.

20 Eylül Cuma günü vizyona girecek yapımların çoğu yerli film olmasıyla dikkat çekiyor. "Annem" filmi de bu yapımlardan biri. Filmin kadrosu ise oldukça dikkat çekiyor. Filmde son yıllarda yıldızı parlayan Özhe Gürel ve Miss Turkey'de birinci olup daha sonra gündemden düşmeyen Itır Esen gibi isimler rol alıyor. Çekimleri İstanbul ve Kırklareli'de gerçekleşen Annem filmi hakkında konuşan oyuncu Özge Gürel, filmin gerçek bir hikayeyi anlattığını ifade etti. Bu arada Annem filminin fragmanı Ağustos ayında görücüye çıktı. Fragman 1 milyondan fazla kez görüntülendi.

İŞTE ANNEM FİLMİNİN OYUNCULARI VE KONUSU


Müziğinde Candan Erçetin'in imzası bulunan filmi Mustafa Kotan yönetiyor. Annem filminin oyuncuları arasında ise Sumru Yavrucuk, Özge Gürel, Sercan Badur, Tuna Orhan, Itır Esen, Fatma Toptaş, Fulya Özcan, Zuhal Acar, Tuğçe Karabayır yer alıyor. Görüntü yönetnemliğini  Ersan Çapan'ın üstlendiği dram türündeki filmin senaryosunu  Ayşe Balıbey, Evren Erdoğan, Bener Karaçor yazıyor. Bir anne kız hikayesini beyazperdeye aktaran film., sosyal medyada beğeni topladı.

Vizyon tarihi 20 Eylül olarak belirlenen ve bu hafta sinemaseverlerle buluşacak olan Annem filminin konusu ise kısaca şöyle: Nazlı, annesinden utanan ve bir an önce ondan kurtulmak isteyen genç bir kızdır. Nazılı'nın annesi ise, kızı için her şeyi yapmaya göze alan, imkansızlıkları mümkün kırmaya çalışan fedakar bir kadındır. Üniversiteyi kazanması ile doğup büyüdüğü köyden, kurtulmak istediği annesinden ayrılan Nazlı, geçen onca yılın ardından annesinin yanına geri dönmeye karar verir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0