İnstagram Story'lere Spotify'dan Nasıl Şarkı Ekleyebiliriz? En kolay yöntem...

İnstagram
Story
Pek çok İnstagram kullanıcısı Spotify'daki bir şarkıyı İnstagram story'lerinde nasıl paylaşacağını araştırıyor. Ancak çok kolay bir işlem olmasına rağmen İnstagram story'de Spotify paylaşımı yapmak pek çok kişl tarafından bilinmiyor. İşte en kolay yoldan İnstagram'a Spotify'dan link verme... 

İnstagram'ın günlük hayatımızdaki yeri artıkbsu götürmez bir gerçek. Ve İnstagram'ın story özelliği de içerisinde barındırdığı pek çok yenilikle adeta sosyal medya platformlarının sunduğu her şeyi sunmaya başladı. Yanı sıra online müzik platformu Spotify ile gidilen işbirliği ile beraber artık dinlediğimiz müziği de İnstagram Story üzerinden takipçilerimizle paylaşmak mümkün oldu. Eskiden pek çok kullanıcı Spotify'da dinlediği şarkıyı ekran görüntüsüyle paylaşırken artık   bu oldukça pratik hale geldi.

Peki İnstagram story'lere nasıl Spotify'dan şarkı ekleyebiliyoruz?


Spotify'dan bir şarkıyı İnstagram hikayelerine eklemek için öncelikle güncel İnstagram ve Spotify uygulamalarına sahip olmak lazım. Ardından ise Spotify uygulamasına giriş yapıp sevdiğimiz ya da paylaşmak istediğimiz şarkıyı açıyoruz. Açılan sayfada yukarda seçenekler (üç nokta) butonuna bir kez dokunuyoruz. Bu arada bu seçenek şu an için sağ üst kısımda yer alsa da bazen sağ alt kısma da taşındığı oluyor. Daha sonra seçenekler arasından "Paylaş" düğmesine basıyoruz.  Daha sonra İnstagram'a yönlendiriliyoruz. İnstagram'a girdikten sonra da istersek direkt paylaşımı yapabilir ya da ufak düzenlemeler yapabiliriz. Böylece Spotify'daki bir şarkıyı İnstagram hikayelerine ekleyebiliyor ve  takipçilerimizin "Spotify'da çal" seçeneği ile şarkıyı dinlemesini sağlıyoruz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0