Hande Kazanova 2020'de Burçları Neler Beklediğini Açıkladı!

Byrçlar
Burçlar 
Ünlü Astrolog Hande Kazanova, burçları yorumladı. Bir etkinlikte konuşan Kazanova, yeni dönemde burçları neler beklediğini açıkladı. 2020'de burçların durumuna da dikkat çeken astrolog, yılın elementinin de toprak olacağonı söyledi. İşte 12 burcun yorumu...

Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 24. Yaşına özel olarak gerçekleştirilen etkinliğin ikinci gününde ünlü astrolog Hande Kazanova sevenleri ile buluştu.Yoğun ilginin yaşandığı söyleşide Kazanova, burçların hayatımızı nasıl yönlendirdiğini, haftalık- aylık burç yorumlarını ve astrolojideki son gelişmelere kadar merak edilenleri cevapladı. Kazanova, ‘‘2020 yılı toprak elementinin ağırlıkta olacağı bir yıl olacak.Ayaklarını sağlam basanlar kazanacak, uçuk kaçık, düşünmeden, bol keseden harcayanlar biraz zorlanacak. Dikkatli olun kendi ölçünüzü bilerek adımlar atarsanız güzel ve sağlam sonuçlar elde edeceksiniz. Özellikle bu yıl akrep burcunun maddi anlamda cepleri dolu olacak. Oğlak ve boğa burçları toprak enerjisinin etkisiyle yeni yıla şanslarıyla girecekler. Mart ayından sonra hava grubu devreye girerek kova ve ikizler burçları çok sağlam adımlar atacak ve kazançlarını ikiye katlayacaklar” ifadelerini kullandı.
İşte Hande Kazanova'nın burçlar hakkında yaptığı o açıklamalar:
Oğlak ve yengeç burcunun gereksiz harcama yapmayı sevmedikleri için tutumluluk konusunda çok iyi anlaştıklarını söyleyen Kazanova, ‘‘Oğlak ve yengeç burçları taşı sıksa suyunu çıkartır’’ açıklamasında bulundu. Ayrıca alışveriş konusunda en bonkör burcun terazi olduğunu vurgulayan ünlü astrolog, 28 Eylül itibariyle yeni ay gerçekleşecek, yıl sonuna doğru ekonomik anlamda iniş çıkışların olduğu bir dönem yaşanacağının altını çizdi. Kazanova sözlerine şöyle devam etti ‘‘En çok teraziler alışveriş yapmayı seviyor. Beyaz bir gömlek beğenir ama aynı gömleğin çeşitli renklerinden de satın alır. Mesela Başak burcu seçimlerinde daha seçicidir. Alacağı üründe bir iplik söküğü bile olmaması gerekir’’ dedi. 2019 Sonbahar ekinoksu ile neler değişeceğinin üzerinde de duran Kazanova, Aslan burcunun özellikle 2020 yılında çok çalışacakları bir dönem olduğunu ve Terazi burcunun aşk hayatındaki ikili ilişkileri için Ekim ayını beklemelerini tavsiye etti.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0