Ece Uslu ve Emre Kınay'ı buluşturan Sevgili Geçmiş konusu ve oyuncularıyla dikkat çekiyor

Ece uslu
Sevgili Geçniş 
Star Tv'nin yeni dizisi Sevgili Geçmiş, diziseverlerle buluşmak için gün sayıyor. Aylar önce tanıtımı yapılan Sevgili Geçmiş dizisinin oyuncu kadrosunda ise Emre Kınay ve Ece Uslu gibi isimler bulunuyor. İşte Sevgili Geçmiş fragmanı ve konusu...

Star Tv de pek çok TV kanalı gibi yepyeni ve iddialı yapımlarını seyirciyle buluşturuyor. Yeni sezon kapsamında ekrana taşınacak dizilerden biri de "Sevgili Geçmiş" oluyor. Dizinin çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlamıştı. Dizinin ilk tanıtımı ise yine Star Tv'nin YouTube kanalında görücüye çıktı. Tanıtım, şimdiden ilgi görürken dizinin kadrosu ise oldukça iddialı. İşte paylaşılan Sevgili Geçmiş fragmanı!

Çekimleri İzmir'de gerçekleşen dizinin yapımcılığını Süreç Film gerçekleştiriyor. Öte yandan Sevgili Geçmiş'in oyuncuları arasında; Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Seçkin Özdemir, Melis Sezen, Burak Yamantürk, Özge Özacar, Burak Çelik, Elifcan Ongurlar ve Melih Selçuk bulunuyor. Birbirinden haberleri olmayan, farklı hayatlar yaşayan üç kız kardeşin bir arada yaşamak zorunda kalmaları ve ortaya çıkan sırları konu alan dizinin senaryosunu Funda Alp yazıyor. Yönetmen koltuğunda Aydın Bulut'un oturduğu Sevgili Geçmiş dizisinin setinden paylaşılan kareler oldukça dikkat çekici. Oyuncuların şıklık yarışı ise gözlerden kaçmadı.
Sevgili Geçmiş  çok yakında Star Tv'de.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0