4N1K Yeni Başlangıçlar fragmanları ile dikkat çekiyor!

Yeni başlangıçlar
4n1k
Pek çok kişinin merakla beklediği 4N1K İlk Başlangıçlar, Fox Play'de başladı. Öte yandan Fox Play'in ilk dizisi Türkiye'de bir ilke de imza atıyor. işte merak edilen detaylar.
Genç yazar Büşra Yılmaz'ın çok satan kitabı 4N1K, dizi olmadan önce 2 film olarak beyazperdede sinemaseverlerle buluştu. Kitapla aynı adı taşıyan 2 film, kısa sürede gişede büyük bir başarı elde etti ve şimdi kitap dizi olarak ekrana gelmeye başlıyor.  Uzun süredir Fox Play'de başlaması beklenen dizinin yayın tarihi henüz yeni belli oldu. Buna göre dizi ilk bölümüyle 1 Mart Cuma günü yani yarın seyirci karşısına çıkıyor. Bu arada 4N1K dizisinin oyuncu kadrosunda; Gözde Mutluer, Burak Yörük, Atakan Hoşgören'in yanı sıra Sina Özer, Cemrehan Karakaş ve Cihan şimşek gibi isimler bulunuyor.  Zengin oyuncu kadrosuyla öne çıkan dizi için daha pek çok ünlü isim kamera karşısına geçti. Gençlik dizisinin yapımcılığını Fabrika Yapım üstleniyor.
Bu ay itibariyle yayınlarına başlayan FoxPlay'de ekrana gelecek olan dizinin yönetmen koltuğunda Hamdi Can Teker otururken senaryosunu ise Deniz Sokullu ile Onur Dur kaleme alıyor. Bu arada sadece internet üzerinden izlenebilecek olan 4N1K  İlk Başlangıçlar, ülkemizde bir ilke de imza atıyor. Seyirciler, diziyi izlerken aynı zamanda dizide gördükleri ürünleri Hepsiburada üzerinden satın alabilecek.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0