İşte Zerk'in Oyuncuları ve Tüyler Ürperten Konusu! Zerk Full Fragman

Sinemaseverlerin merakla beklediği yerli korku filmi Zerk, bu hafta gösterime giriyor. Yaşanmış gerçek bir olayı beyazperdeye aktaran Zerk folminin fragmanı da tüyler ürpertiyor. İşte Zerk oyuncuları ve konusu hakkında detaylar...
Zerk filmi
Zerk
21 Aralık vizyon takvimine baktığımız zaman yaklaşık 10 farklı türden filmin seyirciyle buluştuğunu görüyoruz. Komediden drama, bilim kurgudan korkuya ve gerilime pek çok türdeki yapım arasında en dikkat çekeni ise "Zerk" oluyor. Bu hafta gösterime girecek olan yerli filmlerden biri olan Zerk, fragmanı ve konusu ile dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Gördüğü kabuslarla beraber hayatı yerle bir olan bir adamın kabuslarında gördüğü olayları araştırmaya başlamasıyla tüyler ürperten bir macera başlamış olur. Kasım ayında görücüye çıkan filmin fragmanı şu ana kadar 500 bine yakın bir izleme aldı. Etkileyici senaryosuyla izleyici karşısına çıkacak olan Zerk filmi psikolojik gerilim türünde beyazperdeye girecek. Pek çok korkuseverin merakla beklediği Zerk'in oyuncu kadrosunda ise ünlü isimler bulunuyor.

İŞTE ZERK OYUNCULARI VE KONUSU


Bu Cuma itibariyle gösterime girecek Zerk'in yönetmenliğini Battal Karslıoğlu üstleniyor. Karslıoğlu, aynı zamanda filmin dikkat çeken senaryosunu da kaleme alıyor. Trio Pictures adına Ali Ertem - Murat Aktunalı'nın yapımcılığını gerçekleştirdiği filmin kadrosu da öne çıkıyor. Buna göre Zerk'in oyuncu kadrosunda;  Ahu Sungur, Ergün Demir, Açelya Elmas, Bülent Seyran, Arzu Suriçi, Taner Bahadır, Semra Dinçer, Pervin Ünalp, Ali Ertem gibi isimler yer alıyor.

1986 yılında yaşanan gerçek bir olaydan esinlenerek beyazperdeye aktarılan Zerk'in konusu ise kısaca şöyle: 
Kızını gölde boğularak ölmesi ile kaybeden Fatma hemşire bir süre sonra kızının ölmediğini uyuduğunu düşünerek kızını mezarından çıkarıp evine getirir. Akli dengesini günden güne yitiren kadın sonunda kendini asarak intihar eder. Uyku bozukluğu tedavisi gören ve hafızasını büyük ölçüde yitirmiş olan bir adam, yıllar önce yaşanmış bu olayı kabuslarında görmeye başlar. Hiçbir ilgisi olmadığı halde bu yaşanılanları neden görmektedir. Ve yıllar önce yaşanmış bu olayı araştırmaya başlar.

ZERK FİLMİNİN FRAGMANI





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0