Bilal Hancı Kimdir? Bilal Hancı Kaç Yaşında, Nereli? İşte Kafalar Bilal'in Biyografisi!

Sosyal medyanın sevilen ismi Bilal Hancı şu aralar yine gündemde. Kafalar YouTube kanalının bir parçası olan Bilal Hancı kimdir? Sorusu çok sık sorulmakta. Yine Bilal Hancı kaç yaşında ve Bilal Hancı ne mezunu? Sorularının yanıtları da aranmakta. Biz de Bilal Hancı'nın sevgilisi var mı? ve Bilal Hancı biyografisi gibi konularda detayları derledik. 
Kafalar bilal
Bilal Hancı
Genç Youtuber Bilal Hancı, şu anda popüler olan birçok sosyal medya fenomeni gibi ilk olarak Vine, üzerinde paylaştığı 7 saniyelik kısa videolarla tanındı. Çektiği kısa videolar da bazen parodi bazen ise güzel tespitleri ile insanların beğenisini toplamayı başardı. Tabii sonra Vine kapanınca, başarılı sosyal medya fenomeni Instagram ve YouTube'a yöneldi. son bir kaç yıldır tabiri caiz ise fırtınalar estiren Kafalar YouTube kanalı projesinin içerisinde yer alan Bilal Hancı, arkadaşları Fatih Yasin ve Atakan Özyurt ile çektikleri nefes kesen videolarla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardılar. An itibariyle Kafalar YouTube kanalının 5 milyona yakın abonesi bulunuyor. Kafalar, özellikle "kışkırtma video" serisiyle şu anki büyük kitleye ulaştı desek hiç de abartmış olmayız. Ve önümüzdeki günlerde Kafalar filmi de beyazperdede seyirci karşısına çıkıyor. Bu YouTube kanalının böylesi ses getirmesinde elbette Bilal Hancı'nın katkısı büyük. Ve bu nedenle de pek çok kişi Hancı'yı merak etmekte. Peki Bilal Hancı kimdir? Bilal Hancı kaç yaşında ve Bilal Hancı nereli? İşte sevilen Youtuber Bilal Hancı hakkında merak edilen tüm detaylar...

Bilal Hancı Kimdir? İşte Bilal Hancı Biyografisi


Karadeniz bölgesinde, Trabzon'da dünyaya gelen Bilal Hancı, 1989 doğumludur. Peki Bilal Hancı kaç yaşında? İçerisinde bulunduğumuz yıl itibariyle Hancı, 29 yaşındadır. Edinilen bilgiye göre Kafalar'ın sevilen ismi Bilal, lise öğrenimine kadar doğduğu şehir olan Trabzon'da bulunmuştur. Daha sonra üniversiteye başlayan Bilal Hancı İstanbul Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Kendisiyle yapılmış röportajlarda geçmişte çok maddi sorunlar yaşadığını dile getiren Hancı, Vine çektiği dönemde telefonunun eski olup kastığı için Vine uygulamasını kaldırmayı düşündüğünü ifade etmiştir. Bu arada meraklısına hemen söyleyelim. Bilal Hancı koyu bir Trabzonspor taraftarıdır. Sosyal medyada ciddi bir kitleye sahip olan Bilal Hancı, özellikle İnstagram'da 1.6 milyon gibi büyük bir takipçi sayısına ulaşmış durumda. Öte yandan her ne kadar pek çok kişi onu videolarla tanıyıp sevse de Bilal Hancı'nın seslendirdiği şarkılar da var. Bilal Hancı, "Ağlama Beni Ana" şarkısı ile büyük beğeni toplamayı başarmıştır. Bu arada kendisinin YouTube kanalı şu an 200 bin abone sayısına ulaşmıştır. Tabii bu arada genç yaşta babasını kaybeden Bilal Hancı, Fatih Yasin ile Atakan Özyurt 'u bir AVM'de görüp tanıştığını belirtmiştir.
Kafalar karışık
Kafalar Bilal
İLGİLİ HABER

Fatih Yasin Kimdir? İşte Fatih Yasin'in şaşırtan hayatı!
Atakan Özyurt kimdir? Atakan Özyurt'un hayatından dikkat çeken detaylar haberimizde!



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0