Anlamlı Kadir Gecesi Mesajları 2018! Resimli Kadir Gecesi Mesajları

Ramazan ayının sonuna geldiğimizin işaretçisi ve en kutsal günlerden biri olan Kadir Gecesi bu yıl da tüm bereketi ve kutsallığıyla bizlerle buluştu. Bu kapsamda pek çok Müslüman Kadir Gecesi mesajlarını aramaya başladı. Biz de en iyi Kadir Gecesi mesajlarını derledik.İşte resimli Kadir Gecesi mesajları!
 Kadir Gecesi
Her Ramazan ayının son günlerinde karşılanan Kadir Gecesi, bu sene de tüm bereketiyle bizlerle buluştu. İslam aleminin en önemli günlerinden biri olan Kadir Gecesi, inananlar için duaların kabulü için kaçırılmaz bir fırsat. Kadir Gecesi'nde İslam alemi ibadet edip,  eşe-dosta ve kendisi için dualar eder. Aynı zamanda  bu gece ile Ramazan Bayramının da yaklaştığı görülür. Öte yandan pek çok kişi bu kapsamda "Kadir Gecesi mesajları" aramaya başladı. Ancak en iyi 2018 Kadir Gecesi mesajları pek az yerde bulunabiliyor. Biz de sizler için en iyi Kadir Gecesi mesajlarını bir araya getirdik. Ayrıca bu yazıda resimli Kadir Gecesi mesajları da yer alıyor. İşte anlamlı Kadir Gecesi mesajları!

ANLAMLI KADİR GECESİ MESAJLARI


# Ey Allah'ım sensin bağışlayıcı olan. Sensin merhametli an ve affeden... Bizi affeyle ve dualarımızı kabul et! Hayırlı kandiller.
 Kadir Gecesi
# Allahım, Sen bizleri her zaman hakkı tutup kaldırma peşinde, mülk ve melekut alemiyle alakalı duyup hissettiklerini başkalarına duyurma iştiyakıyla yanıp tutuşan diğergamlardan eyle Ya Rabbi!

# Kur'an-i Kerim'in inmeye başladığı bu hayırlı gecede yaptığınız dualar kabul, yakarışlarınız yer bulması dileğiyle hayırlı ve huzurlu kandiller.
 Kadir Gecesi
# Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

# Meleklerin yeryüzünde bizlerle buluştuğu bu kutsal gecede Allah yaptığınız ibadetleri ve ettiğiniz duaları kabul etmesi dileğiyle Kadir Gecenizin hayırlı olmasını Allah'tan dilerim.
 Kadir Gecesi
# Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet'i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere..

# Kadir Gecesi yine rahmetiyle ve bereketiyle bizleri karşıladı. Bizleri bu mübarek geceye eriştiren yüce Rabbi'me sonsuz şükürler. Hayırlı Kandiller.
 Kadir Gecesi
# Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin

# Yüreğine bin damla serpilsin ki yüreğin ferahlasın, günlerine bin tatlı mutluluk dolsun ki huzur dolu bir yaşamın olsun, bu mübarek Kadir gecesinde tüm dualarınız kabul olunsun.

# Son yıllarda ateş içinde bulunan İslam coğrafyasının bu gecenin vesilesiyle huzura kavuşmasını dilerim. Kadir Gece'niz mübarek olsun. 





Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0