Anlamlı Resimli Bayram Mesajları! İşte Kısa Bayram Mesajları 2018

Ramazan Bayramına sayılı günler kaldı. Vatandaşlar bu kapsamda bayram hazırlıklarına başladı. Yaklaşık 4 gün sürecek olan bayram tatili de başlamak üzere. Öte yandan pek çok kişi Ramazan bayramı mesajlarını araştırmaya girişti. Bizde 2018 bayram mesajlarını derledik. İşte resimli bayram mesajları...
Bayram
Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaştık. Mayıs ayının ortalarında başlayan ve yaklaşık 1 ay süren Ramazan kapsamında ibadetler yapıldı. Ve şimdi de Ramazan Bayramı için sayılı günler kaldı. Pek çok vatandaş Ramazan Bayramı  hazırlıklarına başladı. Hazırlıklara başlayan yurttaşlar, bayram alışverişlerini de tamamlamak üzere. Kimi vatandaşlar ise 3 günlük bayram tatilinin üzerine izinlerini de koyarak tatile çıkmayı tercih etmekte. Ancak herkes eşe dosta bayram mesajı göndermek için bir yandan da "resimli Ramazan bayramı mesajları" araştırmalarına başladı. Kısa bayram mesajları konusunda pek az güncel mesaj bulunmakta. Biz de hem  Whatsapp bayram mesajlarını hemde SMS şeklindeki mesajları bir araya getirdik. İşte en anlamlı Ramazan Bayramı mesajları...

2018 Ramazan Bayramı Mesajları! Resimli Bayram Mesajları


# Ey Allah'ım ilk önce Ramazan'a daha sonra bayrama kavuşturduğun için sana şükürler olsun. Bayramınız mübarek olsun!
Bayram mesajları
# Ramazan Bayramına da kavuştuk. Bizi bir arada tutan yüce Rabbi'me sonsuz şükürler... İyi bayramlar.

# Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun
Ramazan bayramı
# Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun.

# Bu değerli Ramazan Bayramı'nda kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
Whatsapp bayram mesajları
# Bayramlık kıyafetleriyle heyecanla o günü bekleyen bir çocuk misali bu bayramı bekleyen herkesin Ramazan Bayramı kutlu olsun...
Bayram
# Eş dost bir arada. Neşe ve huzur var havada. Mutluluk var sofrada. Bizi bu güne kavuşturan Allah'a sonsuz şükürler. İyi bayramlar!

# Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun.
Bayram
 # Sofranız bereket, hayatınız neşe, eviniz huzur dolsun. Mübarek Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

# İbadetler yapıldı, dualar edildi. Eş dost bir araya geldi, muhtaçlar sevindirildi. Ve şimdi de bayram geldi doya doya kutlayın diye... İyi bayramlar.





# Dualarım sizinle, bir dahaki ramazan bayramında güzel anılara imza atmak dileği ile ramazan bayramınız hayırlı olsun.

# Bu Ramazan gönlümüzce paylaştık. Bir ay boyunca Allah'a yaklaşmaya çalıştık. Ve şimdi de doya doya akrabalarla, arkadaşlarla sevincimizi paylaşma zamanı... Hayırlı Bayramlar...

# Hayat yaşamayı, vefa hatırlamayı, dostluk paylaşmayı, özel günler ise hatırlamayı bilenler için vardır. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

# İyiliğin ve huzurun kaynağı Ramazan'a veda etmenin hüznü, bayramın sevincini bir arada yaşamaktayız. Bizi bu güne eriştirene sonsuz şükürler olsun. Bayramınız hayırlı olsun!

# Sema kapılarının açık olduğu bugünde heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle hayırlı bayramlar.

# Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0