SOSYAL MEDYA TAMAM VE DEVAM KAMPANYALARIYLA KARIŞTI!

Sosyal medya  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması üzerine adeta birbirine girdi. "Eğer milletimiz tamam derse bırakırız." Diyen Erdoğan'ın açıklaması üzerine sosyal medyada Tamam kampanyası başlatıldı. Twitter'da dünya listesine de giren kampanyaya karşı Devam kampanyası da başlatıldı.
Seçim
Tamam
24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleşecek olan erken seçime sayılı günler kaldı. Bütün liderler de seçim kampanyalarını geçtiğimiz günlerde başlatmıştı. Tüm partiler an itibariyle cumhurbaşkanı adaylarını belirlemiş durumda. Buna göre: AKP-MHP  Recep Tayyip Erdoğan
CHP Muharrem İnce
HDP Selahattin Demirtaş
İYİ PARTİ Meral Akşener
SP Temel karamollaoğlu
Vatan Partisi  Doğu Perinçek. Türkiye erken seçime giderken adaylar da seçim çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün seçim çalışmalarını sürdürdü. Erdoğan'ın kurduğu bir cümle üzerine sosyal medya karıştı. Cumhurbaşkanının “Şayet bir gün milletimiz ‘Tamam’ derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözlerine muhalefet  "TAMAM" yanıtını verdi ve bu sosyal medyada kısa süre içinde yoğun ilgi gördü.

"TAMAM" TWİTTER'DA DÜNYA GÜNDEMİNDE İLK SIRADA!


Sosyal medyada Erdoğan'a "tamam" diyenler Twitter üzerinde "T A M A M" şeklinde bir kampanya başlattı. Çok kısa sürede Türkiye gündemine oturan kampanya, akşam üstü Twitter'ın dünya listesine girmeyi başardı. TAMAM etiketiyle şu ana kadar 1,5 milyonu aşan paylaşım yapıldı. Sanatçı, Politikacı ve vatandaşın çeşitli video, resim ve metin ile desteklediği kampanyaya karşı bir kampanya da başlatıldı. Muhalefetin başlattığı kampanyaya karşı olarak DEVAM etiketiyle kampanya yapıldı. Erdoğan için DEVAM diyenlerin paylaştığı Tweet sayısı ise 600 bini aştı. DEVAM etiketi de yine politikacı, sanatçılar ve vatandaşların paylaşımıyla gündemdeki yerini koruyor.
Kampanyaya bazı ilginç isimlerden de destek geldi.
Jhonny sins tamam
Jhonny Sins





Paylaş

WhatsApp Telegram

2 Yorum:

  1. Büşra Gül5/09/2018

    Jonny sins kim ki??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeme bizi yeme tanımıyorum ayağına yatma

      Sil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0