Honor 7X Alınır Mı? İşte Honor 7X Yorumları, Fiyat ve Özellikleri

Türkiye pazarına iddialı bir giriş yapan Honor, aynı şekilde çok dikkat çeken telefonlar da piyasaya sürdü. Honor'un öne çıkan telefonu ise Honor 7X oluyor. Peki Honor 7X özellikleri neler? En önemlisi de Honor 7X yorumları ne yönde? İşte Honor 7X fiyatı ve tüm merak edilen detayları.
Huawei 7x
Honor 7x
Huawei'in alt markası olarak bilinen Honor, son yıllarda oldukça iyi bir başarı elde etmiş durumda. Her ne kadar Huawei ve Honor yetkilileri iki firmanın birbirinden bağımsız hareket ettiklerini dile getirse de Honor, Huawei'nin işlemcilerini kullanan bir firma. Öte yandan Honor'un telefonları Huawei'nin üst segmentte konumlandırılan cihazlarına yakın performansı uygun fiyata sunmasıyla göze çarpıyor. Söz konusu Honor telefonlarından biri de 7X.
Honor
7x
Dünya Mobil Kongresinde tanıtılan ve geçtiğimiz haftalarda hem ülkemizde hem de dünyada satışa sunulan Honor 7X, özellikleriyle göz dolduruyor. Tabi 7X'in tasarımı da bir o kadar dikkat çekiyor. Artık Türkiye'de resmi olarak faaliyetlerine "Honor Türkiye" ismiyle başlayan şirket, Honor 7X ve diğer telefonlarının gençlere hitap ettiğini ifade ediyor. Gerçekten de Honor 7X'in tasarımı, kamera özellikleri göz önünde bulundurulduğunda firmanın stratejisinin çok doğru olduğu görülüyor. Peki bu denli dikkat çeken Honor 7X'in özellikleri neler? Honor 7X alanlar ne gibi yorumlar yapıyor? İşte Honor 7x'in fiyatı ve merak edilen bütün detayları.

Honor 7X Özellikleri ve Fiyatıyla Rakiplerinin Önüne Geçiyor!


Honor 7X'in fiyatını söyleyerek başlamak gerekirse haberi yayına hazırladığımız tarih itibariyle Honor 7X fiyatı 1700 TL civarındadır. Huawei P20 ile aynı işlemciye sahip olan 7X, 5.93 inçlik bir ekranla kutudan çıkıyor. Ayrıca FHD+ ve İPS-LCD ekranın yanı sıra telefonda 3340 mhA değerinde bir pil kullanılmış durumda. Ve gelelim telefonun en dikkat çeken özelliğine. Honor 7X'in kamera değerlerine baktığımızda 16 MP arka kameranın F2.2 değerine sahip olduğunu görüyoruz. Diyafram açığı her ne kadar iyi görünmese de kameranın tatmin edici olduğunun altını çizmek lazım. Şu sıralar çıkan her telefon gibi Honor 7X de arkada iki kamera ile dikkat çekiyor. Telefonun selfie kamerası da 8 mega piksel değerinde.
Huawei Honor 7x
Öte taraftan 4GB RAM'e sahip olan Honor'un yeni telefonu 64GB depolama alanıyla kullanıcılarla buluşuyor. Ayrıca edindiğimiz bilgilere göre Honor 7X Android 7.1 Nougat ile piyasaya sürülüyor. 802AC donanımına sahip olan cihazın WİFİ gücü oldukça iyi. Fakat Honor 7X'in NFC özelliği bulunmuyor. Yine cihaz parmak izi teknolojisini içinde barındırıyor.

Honor 7X Kullanıcı Yorumları


Genel itibariyle Honor 7X kullananlar olumlu yorumlar yapmakta. Özellikle Honor 7X kamerası hakkındaki yorumları oldukça olumlu görünüyor. Ancak pek çok Honor 7X kullanıcısı fiyata göre özelliklerin düşük kaldığını da dile getirmekte. Honor 7X yorumlarında öne çıkan olumsuz yorumlar arasında hızlı şarj ve pil kapasitesi göze çarpıyor. Fakat Honor 7X'in kullanıcı yorumları şu an için olumlu yönde.





Peki siz Honor 7X hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Honor 7X alınır mı?

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Bu telefon iyi mi gerçekten almak istiyorum? Acil biri yardım etsin.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0