Dabbe 7 Hakkında Yeni Gelişme Var! Dabbe 7 Ne Zaman Sinemalarda?

Dabbe 7 hakkında yeni gelişme var! Birçok sinemasever tarafından merakla beklenen Dabbe 7 El Nazar, uzun bir süredir gündemde. Hasan Karacadağ yönetmenliğinde çekilen Dabbe 7'nin vizyon tarihi henüz belirlenemedi. Peki Dabbe 7 neden gelmiyor? İşte yapılan açıklama.
Dabbe
Türkiye buluntu film sinemasının en önemli filmlerinden biri olan Dabbe serisi, yıllardır sinemaseverler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Son olarak beyazperdede izleyiciyle buluşan Dabbe 6 dan sonra gözler Dabbe 7 filmine çevrilmişti.  Yaklaşık 2 yıldır vizyona girmesi beklenen filmin neden vizyona girmediğinin sebebi belli oldu. Yönetmenliğini ve senaristliğini usta yönetmen Hasan Karacadağ'ın yaptığı Dabbe 7 El Nazar'ın çekimlerinin nerdeyse tamamlandığı ve çok yakında sinema severlerin karşısına çıkacağı ifade edildi. Öte yandan henüz vizyona girmeden sosyal medyada büyük bir ilgiyle takip edilen Dabbe 7 filminin fragmanı da  yine merak konusu. Bu arada Dabbe 7 filminin konusu ve oyuncu kadrosu da henüz açıklanmış değil. Peki Dabbe 7 cephesinde neler oluyor?  Dabbe 7 filmi ile ilgili yaşanan  yeni gelişme haberimizin devamında.

DABBE 7 HAKKINDA AÇIKLAMA GELDİ!

Hasan Karacadağ'ın yeni filmi Dabbe 7  ile ilgili ilk kez sosyal medyada net bir açıklama geldi. Geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamaya göre; filmin çekimleri neredeyse tamam. Ayrıca Dabbe 7 çekimlerinin büyük bir kısmı Japonya'da gerçekleştirildi. Öte yandan yeni Dabbe serisinin Türkiye çekimleri de bitmek üzere. Ve Dabbe 7 nin uzun bir süredir vizyona girmemesinin sebebi de açıklandı. Yapılan açıklamada  Dabbe 7 filminin özel nedenlerden dolayı vizyon tarihi erteleniyor denildi. Dabbe 7 El-Nazar filminin resmi sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada Hasan Karacadağ'ın yeni bir film daha çektiğinin de müjdesi verildi. Yani bu yıl sinemaseverler iki tüyler ürpertici filmle buluşacak. İşte Dabbe 7 filmi ile ilgili yapılan o açıklama!

Dabbe 7 ve Vampiria filmlerinin çekimleri neredeyse tamamlanmıştır.(Sadece Dabbe 7 filminin Türkiye çekimleri kaldı.) Filmin büyük bir kısmı Japonya’da çekildi. Fakat bazı özel sebeplerden dolayı Dabbe 7 ve Vampiria filmleri Türkiye’de vizyona giremiyor. Beklemede kalın, Dabbe 7 ve Vampiria yakında sinemalarda!






Yeni gelişmeleri Facebook ve Twitter sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

8 Yorum:

  1. Allah belanızi versin

    YanıtlaSil
  2. Ya birisi söylesin nolur dabbe 7 ne zaman sinemalarda

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Adsız2/12/2019

      Olur mu yaaa ne şubat' ı, 2019 şubat ayındayız halen yok !!! Kesin olarak bilip bilmeden ne yorum yapıyorsun boş boş !!!

      Sil
    2. 20 şubatı bekle

      Sil
    3. Adsız3/02/2019

      20 şubatı bekle demişsin şuan mart ayındayız ÖYLE BİR ŞEKİLDE 20 ŞUBATI BEKLE DEMİŞSİN Kİ GÖRENDE SENİ FİLM YAPIMCISI SANAR çok komiksin çokkkkkk

      Sil
  4. Adsız3/13/2019

    Ulan gotu boklu.. hani mart ayindayiz. Bilmedigin biseye girme. Yuru lan ordan

    YanıtlaSil
  5. Adsız1/14/2023

    14 Ocak 2023 tarihinde yazıyorum hala yok maalesef :(

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0