Ravi İncigöz, İki Kalp Şarkısını Müzikseverlerle Buluşturdu

Ravi İncigöz yeni şarkısıyla müzikseverlerle buluştu. Ravi İncigöz, İki Kalp adını verdiği duygusal şarkısını dijital müzik platformlarında yayınladı. Öte yandan Ravi İncigöz, İki Kalp şarkısının klip teaserini de YouTube üzerinden paylaştı.
İki kalp
Ravi İncigöz
Son yılların dikkat çeken isimlerinden biri olan Ravi İncigöz, yaptığı her şarkıyla adından söz ettirmeyi başarıyor. Genç popçunun müzikseverlerin beğenisine sunduğu ve dillerden düşmeyen şarkıları arasında; Canım, Yorgun Gemi, Şeker, Bugün,  gibi çalışmaları sayabiliriz. Ve Ravi İncigöz 14 Şubat'a yaklaştığımız şu günlerde, romantik ve slow ritmiyle dikkat çeken yeni bir şarkı ile hayranlarının karşısına çıktı. Ravi İncigöz'ün "İki Kalp" adını verdiği çalışması şu anda Apple Music, Spotify ve Fizy gibi dijital müzik platformlarında yayınlanmış durumda. Ancak "İki "Kalp şarkısının video klibi henüz daha çıkmadı.

Ravi İncigöz'den Sevgililer Günü'ne Özel Şarkı


Ravi İncigöz 2018'in ilk şarkısı olan İki Kalp'e ait video klibinin teaserı geçen gün yayınlandı. Dokuzsekiz Müzik etiketiyle çıkan şarkı, şu an müzik platformlarında dinlenebilir durumda. Ancak Ravi İncigöz şarkısı henüz TV kanallarında yayınlanmadı. Önümüzdeki günlerde "İki Kalp" şarkısının klibi yayınlandığı zaman TV'de klibi görebileceğiz. Söz ve müziği Ravi İncigöz'e ait olan şarkının düzenlemesi Mustafa Ceceli tarafından gerçekleştirildi. Yakında müzikseverlerle  buluşacak olan klibin yönetmenliğini ise İmre Haydaroğlu üstlendi. Bakalım Ravi İncigöz'ün İki Kalp şarkısı sevenleri tarafından nasıl karşılanacak?

Gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER sayfalarımızdan takip edebilirsiniz

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0