Mustafa Ceceli'nin "Simsiyah" Şarkısının Klibinden Dikkat Çeken Detaylar!

Mustafa Ceceli, "Simsiyah" adlı şarkısına klip çekti. Duygusal sözleriyle dikkat çeken Simsiyah şarkısının klibi Karadeniz'de tamamlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde müzikseverlerle buluşacak olan klipte Ceceli yalnız bir adamı canlandırdı.
Simsiyah
Mustafa Ceceli
Mustafa Ceceli, "Simsiyah" adlı şarkısına klip çekti. Duygusal sözleriyle dikkat çeken Simsiyah şarkısının klibi Karadeniz'de tamamlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde müzikseverlerle buluşacak olan klipte Ceceli yalnız bir adamı canlandırdı. Geçtiğimiz hafta Rize'ye giden şarkıcı Mustafa Ceceli, Simsiyah şarkısını orada kliplendirdi. Müzisyen Ekin Uzunlr'ın eşlik ettiği Mustafa Ceceli, çekimler kapsamında balık tuttu. Yöre halkının ekip için ekmek yaptığını dile getiren sanatçı, basın mensuplarına yeni klibi hakkında bilgiler verdi. Mustafa Ceceli'nin "Simsiyah" albümüyle aynı adı taşıyan 2017 çıkışlı şarkı, henüz kliplendirilmeden 5 milyon kişi tarafından dinlendi. Karadeniz  havasının ve  ezgilerinin hakim olduğu klip önümüzdeki günlerde Ceceli'nin sevenleriyle buluşacak.

Sözü Sinan Akçıl tarafından yazılan şarkının müziği ise Azerbaycanlı müzisyen Hüqar Süphan'a ait. Aranjör kimliğiyle de bildiğimiz Mustafa Ceceli, kendisinin seslendirdiği bu şarkının düzenlemesine de imzasını attı. Öte yandan  İstanbul ve Rize'de yaklaşık üç gün çekimleri süren klip, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde müzikseverlerle buluşması bekleniyor. Şimdiden sosyal medya üzerinde Mustafa Ceceli'nin yeni klibine yoğun ilgi gösteriliyor. Yine Mustafa Ceceli klip çekimleri boyunca sosyal medyada takipçilerini bilgilendirdi. Ekin Uzunlar'ın Mustafa Ceceli'ye eşlik ettiği Simsiyah şarkısı bakalım nasıl bir etki yaratacak?







Gelişmeleri Webmgon'un FACEBOOK ve  TWİTTER sayfalarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0