Ece Zereycan Kimdir? Ece Zereycan Hangi Kanalda?

Son zamanların dikkat çeken gazetecilerinden Ece Zereycan, pek çok kişi tarafından merak edilmekte. Peki Ece Zereycan kimdir? Ece Zereycan kaç yaşında ve nereli? Ece Zereycan hangi kanalda çalışıyor? İşte detaylar...
Ece Zereycan
Genç  kadın gazeteciler arasında  Ece Zereycan son zamanlarda oldukça dikkat çekiyor. Zereycan, gerek yaptığı haberlerle, gerekse sözleriyle birçok kişi tarafından ilgi görmüştür. Yazılı basındaki çalışmalarının yanı sıra   Ece Zereycan'ın televizyon ekranındaki başarısı da yine büyük beğeni topluyor. Güzel gazetecinin yaptığı haberlerden  dikkat çekenlerin başında,  Beşar Esad ile gerçekleştirdiği röportaj oldu.  söz konusu haber Türkiye gündeminde uzun süre yerini korudu. Öte yandan Ece Zereycan Halk Tv'de çalışırken, Türkiye'nin önde gelen hacker gruplarından biri olan Red Hack'in sözcüsünü canlı yayına çıkarıp konuşturması da oldukça dikkat çekmişti.  Zereycan'ın bu gazetecilik başarısıyla birlikte peş peşe  "Ece Zereycan kimdir?" "Ece Zereycan nereli ve kaç yaşında?" gibi sorular beraberinde geldi.

Ece Zereycan Kimdir? Ve Ece Zereycan Hangi Kanalda?


1982 yılında dünyaya gelen Ece Zereycan, ilk öğrenimini Adana'da tamamladı. 35 yaşındaki Zereycan aslen Adanalıdır. Ortaokul ve liseyi Bilfen Koleji’nde bitiren Ece Zereycan, üniversiteyi ise Ankara Üniversitesi DTCF Dilbilim Bölümü’nde tamamladı. Bu arada Ece Zereycan, aynı zamanda  fanatik Adana Demir Spor'ludur.  Gazeteciliğe ve televizyonculuğa ilgi gösteren Zereycan, çalışmalarını bu alana doğru kaydırdı. Ekran önüne 2004'te Kanal B'de başlayan başarılı gazeteci 2009'a kadar aynı kanalda Ana Haber Bültenini sundu. Yaklaşık 6 yıl Kanal B'de kalan Zereycan daha sonra çeşitli gazete ve TV kanallarında yer aldı. Ayrıca bir  süre Halk Tv'de  çalıştıktan sonra  istifa eden Ece Zereycan'ın Halk TV'de ayrılması da  çok konuşuldu. Peki Ece Zereycan şu an  hangi kanalda çalışüyor?  Yaklaşık 6 aydır Tele1  Tv'de çeşitli programlarla ekranlara gelen Zereycan aynı zamanda Birgün gazetesinin kadrosunda da yer alıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

2 Yorum:

  1. Adsız7/12/2022

    ÇOK SEVDIGIM TAKDIR ETTIGIM BIR HANIMEFENDIDIR.
    ÖZELLIKLE ESAT ILE BASARILI RPPORTABU ÇOK DIKKATIMI CEKTI

    YanıtlaSil
  2. Adsız2/20/2023

    Çok sevdiğim TAKDIR ettiğim bir gazetecidir.

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0