Çetin Tekindor'lu Babam Filmi Herkesi Duygulandıracak!

Dram türündeki "Babam" filmi bu hafta sinemaseverlerle buluşuyor. Usta oyuncuların da  yer aldığı film, bu yılın  iddialı duygusal yapımları arasında gösteriliyor. İşte Çetin Tekindor'lu Babam filminin oyuncuları ve konusu...
Babam film
Babam 
Yayınlanan fragmanıyla dikkatleri üzerine çeken Babam filmi, bu hafta seyirciyle buluşuyor. Durak Film ve TAFF Picturess ortak yapımıyla beyazperdeye girecek Babam filminin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Aşk ve baba-oğul ilişkisini bir arada işleyen Babam, seyirciyi duygulandırmayı hedefliyor. Sosyal medyada  Çağan Irmak'ın Babam ve Oğlum'una  benzetilen film dramatik sahneleriyle de dikkatleri çekiyor.  Öte yandan vizyondan önce, 20. Gelibolu Sardalya Festivalin'de izleyiciyle buluşan film yoğun ilgi gördü. Babam filminin oyuncu kadrosunda usta oyuncular ve genç isimler de bir arada yer alıyor.

Babam Filminin Oyuncu Kadrosu Ve Konusu


Cezmi Baskın ve Çetin Tekindor gibi iki usta oyuncuyu beyazperdede  buluşturan Babam filminin oyuncuları arasında:  Melisa Şenolsun, Berker Güven, Erkan Kolçak Köstendil, Seray Gözler, Ali İhsan Varol, Ali Düşenkalkar, Güner Özkul, Yasemen Büyükağaoğlu, Cansu Fırıncı ve Ebru Şahin gibi isimler  yer alıyor.  İddialı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Babam'ın yönetmen koltuğunda Nihat Durak oturuyor. Ayrıca filmin senaristliğini ise Nail Pelivan ve Nihat Durak beraber üstleniyor. Durak Film ve TAFF'ın ortak yapımı "Babam" dram türünde izleyiciyle buluşacak. Çekimleri Çanakkale Gelibolu’da 6 haftada gerçekleşen film, bu Cuma gösterime giriyor.

Babam filminin fragmanı da dikkat çekiyor. Yaklaşık 1 milyon kişi tarafından izlenen Babam'ın fragmanı, duygusal sahneleriyle beğeni topladı. Öte yandan vizyon tarihi 6 Ekim olarak belirlenen Babam filminin konusu da şöyle: 


Yusuf Tunalı (Çetin Tekindor) batmakta olan sardalya konserve fabrikasını kurtarmaya çalışırken, karısının ölümüyle zihinsel engelli oğlu Arif’le (Berker Güven) baş başa kalır. Oğlunu, engeli sebebiyle yıllardır kabullenememiş Yusuf için, bu durum büyük bir sınav olacaktır. Genç öğretmen Feride (Melisa Şenolsun), atanamadığı için Yusuf’un fabrikasında çalışmaya başlar. Arif, Feride’nin ilgisiyle kabuğundan çıktıkça, Yusuf’un da Arif’e olan bakışı değişir. Yusuf, Feride ve Arif’in yaşadıkları, çevrelerinde olup bitenler, bu üç insanı birbirine daha da yakınlaştırır. Yusuf içinde saklı olan iyi insanı Feride ve oğlu Arif’in etkisiyle gün yüzüne çıkarmaya başlar. Dertleri ve sorumlulukları Yusuf'un sürpriz kararlar almasına yol açar.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0