Anne dizisinin final bölümünde izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor!

1. bölümünden bu yana yoğun ilgi gören Star Tv'nin sevilen dizisi Anne ekrana veda ediyor. Peki Anne ne zaman final yapacak? Anne final bölümünde neler olacak? Zeynep ve Turna'yı final bölümünde sürprizler mi bekliyor? İşte Anne dizisinin son bölümünün detayları.
Cansu dete
Anne 
Bir süredir Anne dizisi final yapıyor dedikoduları gündemdeydi. Ancak Anne dizisinin Zeynep'i Cansu Dere, geçtiğimiz gün dizinin takipçilerine kötü haberi verdi. Güzel oyuncunun verdiği bilgiye göre dizi   bu sezon ekrana veda edecek. Hatırlanacağı üzere 2016'nın sonlarına doğru da Anne dizisinin final yapacağı söyleniyordu. Reyting sonuçlarında iyi bir başarı sergileyen Anne'nin neden final yaptığı açıklanmış değil. Bebek sahilde öğle yemeği sonrası objektife takılan başrol oyuncusu Cansu Dere,   ”Dizi çok iyi gidiyor ama iyi gidiyor olmasına rağmen dizi bu sezon bitiyor” dedi. Bununla birlikte Anne'nin  final bölümünde neler olacak? Sorusu da sıklıkla sorulmaya başlandı.

Turna ve Zeynep'i sürprizler bekliyor!


Başrollerini Cansu Dere, Vahide Perçin ve çocuk oyuncu Beren Gökyıldız’ın  paylaştığı Anne dizisi yayınlandığı gün reyting sonuçlarında ilk beşte yer alırken final kararı alması dizinin takipçilerini kızdırdı. Anne'nin takipçileri sosyal medyada "Anne bitmesin."   mesajlarıyla dizinin  oyuncularına  ve yapımcılara sesini duyurmaya çalışıyor. Yavaş yavaş finale doğru ilerleyen Anne'de izleyici her yeni bölümde şok oluyor. Geçtiğimiz bölümlerde  Zeynep Turna'nın yaşadığını öğrenmişti. Bununla birlikte Anne dizisinin izleyicisi "Turna kurtulacak mı?"  ve "Turna Zeynep'i affedecek mi?" sorularını sormaya başladı. Peki 24. bölümü ekranlara gelen Anne ne zaman final yapacak?  Anne final bölümünde ne olacak?

Medyapım ve MF Yapım  ortak yapımcılığında izleyiciyle buluşan Anne dizisi tam olarak Haziran ayında final yapacağı bekleniyor.  Öte yandan Star Tv'nin sevilen dizisi Anne son bölümünde yavaş yavaş final sinyali vermeye başladı. Bu arada şu aralar final  haberiyle gündemde olan Anne hakkında çarpıcı bir iddia da ortaya atılmış durumda. İddiaya göre Anne, Star TV ile anlaşamadığı için final yapıyor. Ancak dizi Eylül'de yeni bir kanalda devam edecek. İddia ile alakalı henüz bir açıklama gelmiş değil, ancak Anne final bölümünde izleyiciyi önemli sürprizler bekliyor. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0