Trump'ın kızı İvanka Trump uygunsuz kıyafet eleştirisiyle gündemde

En az babası Donald Trump kadar gündemden düşmeyen İvanka Trump,  şimdide "uygunsuz kıyafet" eleştirisi ile konuşuluyor. Davet edildiği toplantıda ciddiyetsiz olduğu söylendi ve olumsuz eleştiriler aldı. Peki Donald Trump'ın kızı İvanka Trump'ın kıyafeti neden çok konuşuldu?
Trumpın kızı
İvanka Trump
Amerika Birleşik Devletleri'nin yeni başkanı Donald Trump, politikada fırtınalar estirirken 35 yaşındaki evli kızı İvanka Trump da moda ve  magazin dünyasında konuşuluyor. Geçtiğimiz gün Amerikan Kongresi'ne katılan İvanka, seçtiği kıyafet yüzünden eleştiri oklarını kendine yöneltti. Üvey annesinin de katıldığı toplantıda İvanka Trump eleştirilirken, Donald Trump'ın ikinci eşi Melania Trump ise Prenses Diana'ya benzetildi. İddialara   göre bu durum  İvanka'yı çok sinirlendirdi  ve modacısıyla   aralarında  tartışma yaşandı.

Eşi Jared Kuschner ile birlikte toplantıya katılan Ivanka Trump, Fransız tasarımcı Roland Mouret'nin imzasını taşıyan tek omuzlu bordo bir kıyafet giydi. Babasının ikinci eşinden daha çok dikkat çeken  İvanka, bu kez başarısız oldu. Bu arada Trump'ın giydiği elbise 3 bin dolar değerinde olduğu öğrenildi. Peki 35 yaşındaki İvanka Trump'ın elbisesi neden eleştirildi? Ünlü modacılar tarafından eleştirilen  elbisenin beğenilmeme gerekçesi şöyle: 
Trumpın küçük kızı
Trump'ın kızı
Geçtiğimiz gün  gerçekleşen Amerikan Kongresi'nde ciddi bir  ortam   olması ve İvanka'nın elbisesinin oldukça açık olduğu göze çarpması kimi kesimlerce ciddiyetsiz bulundu. Böylesi bir toplantıda başka bir kıyafet tercihinde bulunması gerektiği yazılıp çizildi.   Öte taraftan aynı toplantıya katılan Melania Trump ise aksine beğeni topladı. Hatta prenses Diana olabilir yorumları bile yapıldı. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0