Emre Kaya: "O şarkıyı kimseye dinletmedim ve benimle öbür dünyaya gidecek.”

Yeni single çalışması hakkında ilk kez CRİ TÜRK FM'de  konuşan Emre Kaya, iddialı sözler sarf etti. Öte yandan Demet Akalın'a da sert sözlerle yüklenen başarılı şarkıcı yeni şarkısı  Aşk Diye Soludum'un hikayesini  Michael Kuyucu'nun programında anlattı. İşte Eurovision'dan Demet Akalın'a birçok konuda konuşan Kaya'nın o açıklamaları
Radyo
İlk kez slow rock türünde bir şarkıyı seslendiren Emre Kaya, geçtiğimiz gün CRİ TÜRK FM yayınında yeni şarkısı "Aşk Diye Soludum" hakkında  konuştu. Öte yandan başarılı şarkıcı Eurovision  şarkı yarışmasından konu açılınca iddialı konuştu. Türkiye'ye  Eurovision'da birincilik getirecek şarkının kendisinde olduğunu savunan Kaya, şunları söyledi:  
“Birinci olacak şarkıyı yaptım kimseye vermeyeceğim, o şarkı benle Eurovision’a gidip birinci olacak ya da benimle beraber ölecek. Birincilik garanti; ikinciliğe, üçüncülüğe oynamam. O şarkıyı kimseye dinletmedim, kimseye vermeyeceğim, Eurovision hayalim gerçek olana kadar, o şarkıyı saklayacağım; olmazsa da benimle öbür dünyaya gidecek o şarkı”


"Bazıları şov yapar, bazıları müzik yapar."


Ünlü radyocu Michael Kuyucu'nun Demet Akalın'ı sorması üzerine Emre Kaya tabiri caiz ise "açtı ağzını yumdu gözünü" "İlk çıktığım zamanlar  benim besteciliğime Twitter üzerinde "Yuh senin besteciliğine" diyen Demet Akalın'ı asla unutmam."  diyerek  sözlerine şöyle sürdürdü: 
“ Beste vermeyeceğim tek bir kişi var o da Demet Akalın. Demet Akalın'a şarkı vermem."
Öte yandan "Onunla adımın yan yana gelmesini bile istemiyorum." diyen Kaya, sözlerini şöyle sonlandırdı:
Sevmiyorum da müzisyen de görmüyorum onu. Köprüden de atlasa şarkı vermem. TV'de görüyorum; insanlara yaklaşımı, konuşma tarzı hoşuma gitmiyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0