Uygun fiyatlı Asus ZenFone 3 Max özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor

Asus'un merakla beklenen ZenFone  3 serisinin modelleri nihayet Türkiye'de de  tanıtıldı. Asus'un yeni telefonlarından en çok dikkat çekeni ise uygun fiyatıyla  ZenFone 3 Max  oldu. Peki ZenFone 3 Max  fiyatı ne kadar?  Asus  ZenFone 3 Max  ne zaman satışa sunulacak? Asus'un ucuz telefonu ZenFone 3 Max Türkiye'de yoğun ilgi görmesi bekleniyor.  Asus ZenFone 3 Max özellikleri ve tüm detayları haberimizde.
Zenfone 3
ZenForne 3 Max
Geçtiğimiz sene tanıtılan Asus'un  yeni akıllı telefonları kısa sürede yoğun ilgi gördü. Asus, ZenFone 3 serisinde birkaç telefonu aynı anda satışa sundu. Asus'un ZenFone 3  telefonları her kullanıcıya hitap edecek nitelikte. Asus'un ZenFone 3 modellerinde en dikkat çeken telefonlar: ZenFone 3  Zoom  ve ZenFone 3 Max oldu. ZenFone 3 Zoom kamera özellikleriyle dikkat çekerken, ZenFone 3 Max da fiyatıyla öne çıkıyor. 
Kullanıcıların ekonomik durumlarını da göz  önünde bulunduran Asus, ZenFone 3 Max ile uygun fiyatlı telefon arayanların tercihleri arasına  girecek gibi.  Geçtiğimiz hafta Türkiye'de  tanıtılan ZenFone 3  modelleri  kısa süre içerisinde satışa çıktı. Asus'un  ZenFone 3 lasmanındansonra pek çok kişi hemen Asus ZenFone 3 ne zaman  satışa lçıkacak? Sorusunu sormaya başladı. Öte yandan özellikleriyle dikkat çeken ZenFone 3 Max'ın fiyatı da  çokça merak edilmeye başlandı. Peki  ZenFone 3 Max fiyatı ne kadar?  İşte Asus ZenFone 3  Max özellikleri ve ZenFone 3 fiyatı  hakkındaki  tüm detaylar.

Asus ZenFone 3 Max Fiyat ve özellikleri


5.2 inçlik HD, İPS LCD bir ekrana sahip olan Asus ZenFone 3 Max, piliyle de  dikkat çekiyor.  ZenFone 3 Max'ta 4100 mhA değerinde bir batarya kullanıldığını görüyoruz. Telefonun kamerası ise 13 megapiksellik  F2.2  değerinde karşımıza çıkıyor. Uygun fiyatlı bir telefondan olağanüstü bir performans beklemeyen kullanıcılar için Asus  ZenFone 3 Max'ın kamerası yeterli durumda. Cihazın selfie yani ön kamerasına baktığımızda ise 5 megapiksel değerindeki kamera güzel bir sonuç almamızı     sağlıyor. Öte yandan ZenFone 3 Max'ta MediaTek'in MT6737 işlemcisinin kullanıldığını görüyoruz. Bu işlemci yüksek performans isteyen oyunları  oynamayan kullanıcılar için oldukça yeterli.  Bu arada 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanıyla kutudan çıkan Asus  ZenFone 3 Max,  Android 6.01 ile  geliyor. ZenFone 3 Max'ın Android 7 Nougat'ı  alması bekleniyor.  4.5 G desteği olan  Asus  ZenFone 3 Max'ın NFC özelliğinin olmadığının ve Wİ-Fİ gücünün de biraz düşük olduğunu belirtmekte fayda var. Ayrıca ZenFone 3 Max parmak izi okuyucusuna da sahip olan uygun fiyatlı bir cihaz olarak dikkatleri çekiyor. Yine cihaz radyo özelliğine sahip  ve bu Türkiye'de de kullanılabilir  durumda.

Asus  ZenFone 3 Max fiyatına geldiğimizde orta seviye bir telefon olduğu için Asus Türkiye geçtiğimiz hafta bir fiyattan söz etti. Firmanın   tavsiye ettiği  Asus  ZenFone 3 Max  fiyatı 1099  TL olarak ifade edildi. Ancak kısa bir süre içinde piyasada olacak olan   ZenFone 3 Max 1100 ile 1200 TL'lik bir fiyat bandında satılacağı bekleniyor. Bakalım  Asus  ZenFomlne 3 Max Türkiye'de  kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak?

Paylaş

WhatsApp Telegram

1 Yorum:

  1. Asusun fiyatı çok yüksek 2 bin TL bence biraz daha dusurulebilir

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0