Vodafone'un Yeni Hediye Kampanyası Tepkilere Neden Oldu!

Vodafone'un başlattığı yeni kampanyaya katılmak isteyen birçok Vodafone müşterisi hayal kırıklığına uğruyor. Pazartesi  itibariyle Vodafone'un  Vodafone Yanımda uygulamasında yer alan "Bana Ne Var?"  üzerinden başlatılan kampanya tepkilere neden oldu. Sosyal medyada büyüyen tepkilerin nedeni ve detayları haberimizde.

Vodafone
Vodafone
Vodafone,  izlediği stratejiyle bir  süredir  müşterilerinin çağrı merkezini aramadan uygulama üzerinden veya sesli yanıt sistemini kullanmayı teşvik ettiği görülmekte. Buna bağlı olarak Vodafone müşterileri, çağrı merkezini  aradığında belli bir ücret ödemek zorunda kalabiliyorlar. Vodafone bunu yaparak müşterilerinin önemli bir kısmını online olarak kendi işlemlerini yapmasını sağlıyor. Öte yandan Vodafone bu sistemi yaygınlaştırmak için de "Vodafone Yanımda" adlı uygulamasında müşterilerine çeşitli hediyeler vermekte. Yaklaşık 1.5 yıldır her hafta 1GB ücretsiz interneti müşterilerine sunan Vodafone, yeni bir kampanya duyurdu. Ancak pek çok Vodafone müşterisi bu yeni Vodafone kampanyasından faydalanamadığını dile getirerek, sosyal medyada Vodafone'un bu yeni kampanyasına tepki gösteriyor.

Vodafone'un Vodafone Yanımda adlı uygulamasında "Bana Ne Var?" bölümünde başlattığı kampanyaya katılmak isteyen Vodafone müşterileri, hiçbir şekilde hediyelerini göremediklerini ifade ediyor. Vodafone müşterilerine göre, "Uygulamaya girip Bana Ne Var? Bölümünde Pazartesi Sürprizi'ne
ne tıklandığında bir izin istenmekte. Gerekli izin verildiğinde hediye görülmüyor. Uygulama, her seferinde yeniden izin istemekte." Vodafone'un yeni başlayan bu kampanyasında yaşanan  sistemsel sorun şu aralar Vodafone müşterilerini rahatsız etmekte. Öte taraftan Vodafone cephesinden de söz konusu sorunla alakalı bir açıklama gelmiş değil. Özellikle App Store ve Play Store'da Vodafone Yanımda uygulamasının altına gelen tepkiler Vodafone'un resmi sosyal medya hesaplarında da görülebiliyor.

Vodafone
Bana Ne Var?
Ancak şu an için Vodafone'un hediye kampanyasından faydalanmak mümkün olmasa da önümüzdeki hafta Vodafone'un "Pazartesi Sürprizi" kampanyası sorunsuz çalışması bekleniyor. Peki Vodafone'un bu yeni kampanyası nedir?
Vodafone'un başlattığı bu yeni kampanya, Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden gerçekleşiyor. Vodafone Yanımda uygulamasını App Store ve Play Store  marketlerden indiren  Vodafone müşterileri uygulamaya giriş yaptıktan sonra her pazartesi günü sürpriz hediyelerden birini alabilir. Her pazartesi günü verilen hediyeleri alabilmek için: uygulama menüsünden "Bana Ne Var?" seçeneğine dokunarak Pazartesi Sürprizi kampanyasına ulaşabilir. Ayrıca sürpriz hediyeleri almak isteyen Vodafone müşterileri Vodafone'un tanıtım mesajları göndermesini sağlayan izni vermesi gerekiyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

8 Yorum:

  1. vodafone butun sistemleri sorunlu calismakta

    YanıtlaSil
  2. Hala büyük problemler devam etmekte vodafone gibi bir firmaya yakışmıyor

    YanıtlaSil
  3. Bana ne var hediyeleri cok düşük eşim turkcell kullanıyor ona 10 gb internet geliyor aylık bize 3 saat geçerli 250 mb geliyor.

    YanıtlaSil
  4. Bu hatanın açilen giderilmesi gereklidir.

    YanıtlaSil
  5. Vodafone yanında uygulaması pazartesi günleri açılmıyor bu sorunu düzeltin lütfen bu vodafone gibi büyük bir firmaya yakışmıyor..........

    YanıtlaSil
  6. vodafone internet hemen bitiyor ve az çekiyor düzeltin artık lütfen

    YanıtlaSil
  7. 6 saattlik internet ne yaaaa turkcell 1 haftalik hediyeler verirken vodafone bu kadarlik hediye veriyo iste kalite farki

    YanıtlaSil
  8. İnternet hediyelerini 1 gün veya 2 günlük olsun sayın #vodafone

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0