Aşk Çiçeğim Akımı Nedir? Aşk Çiçeğim'in En İyi 5 Videosu


Aşk çiceğim. Aşk sôzleriv
Aşk Çiçeğim
Bu aralar bir akım başladı ve aldı başını gidiyor. Hangi akımdan mı söz ediyoruz? "Aşk Çiçeğim" akımı. Evet yanlış görmediniz veya yanlıs okumadınız gerçi bilmeyeniniz  yotur...




Peki nedir bu Aşk Çiçeğim akımı?
Aslında bu bir şarkının adıdır bu şarkıyı da Oktay Gürtürk adında bir sanatçı söylemekte. Ee! Ne alaka şimdi? Diydbilirsiniz ki demekte haklısınız. Bu akımın bu sanatçıyla zaten alakası yok. Sadece şarkının yani Aşk Çiçeğim'in sahibi.
Bu akımın doğuşunda iki kisi etkili oldu. Bu kisiler: Bahtiyar Özdemir ve Aysun Taşçeşme. Bu iki amatör şarkıcının Aşk Çiçeğim'in nakaratını soylemeleriyle  başladı her şey... Bu iki isim de oylesine şarkıyı soylediler yani bunu bilinçli olarak yapmadılar. Peki bu iki isim şarkıyı normal bir şekilde soylediler de niye boyle oldu?
Hemen açıklayalım: evet normal söylediler fakat bir anormallik vardı o da şu idi: Aysun Taşçeşme nakaratın ikinci bolumunde sert bir giris yaparak girdiği için olan oldu. Yani daha doğrusu bağırarak başladığı için.

Tabi hak boyle olunca bu da sosyal medyada dalga konusu oldu.  Ve bu oyle boyle değil bayağı patladı hatta öyle ki Demet Akalın gibi birçok ünlü isim bile bu akıma uydu.
Kısaca nakarat kısmı şoyle: Yok yere gittin. Canımın içiydin. Sevdam goz bebeğim..
Hasana uydun beni niye vurdun? Aşkım, aşk çiçeğim.

Akım da şarkı soyle söylenir: ilk olarak birinci kisi nakaratın ilk kısmını düzgun soyler. Diğer kisi ise: ikincı bolümü sesini incelterek daha doğrusu iğrençleştirerek devam eder... Akım kısaca boyle ve şu an sosyal medya'nın en çok konuşulan ve yapılan akımı olmuş durumda.

Bu akıma dahir en iyi 5 videoyu sizler için bir araya getirdik.
İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
https://m.youtube.com/watch?v=lbDirnvYpWc

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0