Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama İle İrem Derici'yi Geçti!

2016'ya damgasını vuran Aleyna Tilki, İrem Derici'yi geçti. Şu aralar birçok müzik listesinde haftalarca ilk sırada kalan Emrah Karaduman ile Aleyna Tilki düeti Cevapsız Çınlama rekor kırmaya devam ediyor. Şarkı, son olarak İrem Derici'nin çok konuşulan şarkısını da geçti. İşte Aleyna Tilki ile İrem Derici arasında geçen o çekişmenin detayları.

İrem derici
Aleyna Tilki
2014 yılında katıldığı Yeteneksizsiniz Türkiye ile dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki,  2016'da Emrah Karaduman'la birlikte çalıştıkları Cevapsız Çınlama'yla kısa sürede yoğun ilgi gördü. Cevapsız Çınlama, YouTube başta olmak üzere pek çok müzik platformunda    geniş kitlelere ulaştı. Geçtiğimiz aylarda YouTube'da  150 milyonu geçen şarkı  hızla rekora koşmaya devam ediyor. Öte yandan geçtiğimiz senelerde pek çok kez gündeme gelen  İrem Derici'nin  YouTube'daki rekoru da Aleyna Tilki  Emrah Karaduman ikilisinin ortak çalışması, hızla Gülşen'in Türkiye'de en çok dinlenilen şarkısı Bangır Bangır'a ait olan 200 milyon rekoruna ilerliyor. 2016 yılının şüphesiz en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Tilki, 2017'de de konuşulacağına  benziyor.

Aleyna Tilki İrem Derici'yi Geride Bıraktı



İrem Derici'nin söz ve müziği Hüseyin Boncuk'a ait olan "Kalbimin Tek Sahibine" adlı şarkısı uzun zamandır YouTube'da ilk sıralarda kalabildi. Ancak Gülşen'in geçtiğimiz sene yayınlanan Bangır Bangır şarkısı İrem Derici'yi geçip 200 milyona ulaşan izlemeyle  ilk sıraya oturdu. İkinci sırada kalan İrem Derici'nin Kalbimin Tek Sahibine'si  bir basamak daha düşerek sırasını Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman'ın Cevapsız Çınlama'sına bıraktı. YouTube'da Türkiye'nin en büyük müzik kanalı olan ve  Doğan Müzik  bünyesinde faaliyet gösteren netd müzik'te şu an Gülşen Bangır Bangır ile, Aleyna Tilki ve  Emrah Karaduman Cevapsız Çınlama, İrem Derici Kalbimin Tek Sahibine, Hadise Prenses ve Ozan Doğulu İle  Ece Seçkin'in ortak çalışması Hoşuna Mı Gidiyor şarkıları en çok dinlenenler arasında ilk beşte yer alıyor. Öte yandan Aleyna Tilki'nin hızlı yükselişi listenin kısa sürede değişmesine,  Gülşen'in ikinci sıraya düşmesine neden olabilir.

Aleyna Tilki,  2016'da  gerek başarısıyla, gerek yaşıyla gerekse de müzik dünyasına hızlı girişiyle çok konuşuldu ve   konuşulacak gibi duruyor. Diğer taraftan Acun Ilıcalı'nın Yeteneksizsiniz Türkiye yarışmasında seslendirdiği şarkılarla   dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Bu arada edinilen bilgilere göre  Aleyna  Tilki yeni şarkı için çalışmalara da başladı. Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı 2017'nin yaz aylarında müzikseverlerle buluşacak. Bakalım Aleyna Tilki'nin yeni şarkısı Cevapsız Çınlama kadar etkili olacak mı? 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0