Türkiye'nin Çatısı Ağrı Dağı'nda Diyet Kampı Gerçekleştirilecek

Doğu Anadolu Bölgesi'nde bir ilke imza atılıyor. Türkiye'nin simgelerinden biri olan Ağrı Dağı'nın eteklerinde, alanında uzman diyetisyen Mahsun Fırat Demir tarafından düzenlenen bir diyet kampı gerçekleştirilecek. Kısa süre içerisinde başlayacak olan kamp, doğal ve serin bir ortamda sağlıklı beslenme konusunda katılımcılara bilgi ve öneriler sunmayı amaçlıyor.
Haber: Mazlum Günhan 

Başarılı diyetisyen Mahsun Fırat Demir, bugüne kadar pek çok ilke imza atan bir isim olarak biliniyor. Şimdi ise Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bulunan Türkiye'nin en büyük dağlarından biri olan Ağrı Dağı'nın eteklerinde doğa ile iç içe bir diyet kampı düzenliyor. Bu kamp, sağlıklı beslenme konusunda katılımcılara farklı bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Kamp, içinde bulunduğumuz ay itibariyle serin iklimiyle dikkat çeken Ağrı Dağı eteklerinde gerçekleştirilecek. Katılımcılar, doğal ve temiz havanın tadını çıkarırken sağlıklı beslenme hakkında pek çok bilgi ve öneriye de erişim sağlayacaklar.

Dünya çapında danışanlara hizmet sunan uzman diyetisyen Mahsun Fırat Demir, yaptığı açıklamada Ağrı Dağı eteklerinde gerçekleşecek olan kampın katılımının sınırlı olduğunu belirtiyor. Bu nedenle, farklı bir deneyim yaşamak isteyenlerin başvurularını kısa süre içerisinde yapmaları gerekiyor. Doğu Anadolu Bölgesi'nde daha önce gerçekleşmeyen ve Ağrı Dağı'nın muhteşem doğasıyla iç içe yapılacak olan bu kamp, şimdiden dikkatleri üzerine çekmeye başlamış durumda

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0