Fatih Yasin Kimdir? Ve Fatih Yasin Nereli? İşte Kafalar Fatih Hakkında Detaylar!

.Kafalar ekibinin sevilen ismi Fatih Yasin, pek çok kişi tarafından merak edilmekte. Herkes Fatih Yasin kimdir? Fatih Yasin nereli, kaç yaşında? Ve Fatih Yasin'in sevgilisi var mı? Gibi soruların yanıtını aramakta. Biz de bu haberimizde Fatih Yasin'in biyografisini hazırladık.
Daha birkaç yıl önce Türkiye'de ve dünyada Vine fırtınası esiyordu. Hatırlanacağı üzere Vine üzerinde 7 saniyelik videolar çekilip paylaşılıyordu. Ve bu kısa videolarda İnsanları güldürmek herkesin hemfikir olabileceği gibi gerçekten çok zordu. Ama bunu başaran kişiler vardı. Öyle ki Vine kapanıp gitti ama o insanlar hala bir şekilde göz önündeler. Bunu başaran insanlar arasında Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ikilisi de bulunuyor.  Onlar, göz önünde olan birçok absürt durumu mizahi bir dille o kısacık videolara aktarmayı başardılar. İki yakın arkadaş olan Fatih Yasin ile Atakan Özyurt aynı zamanda aynı üniversitenin öğrencisi idi. Pek çok kişi bilmese de bu okul arkadaşlığı onları yan yana getirdi. İlk önce Vine platformunda başlayan serüven daha sonra YouTube kanalına taşındı. Tabii yanlarına Bilal Hancıyı da alarak... büyük kitlelere ulaşan Fatih Yasin ile Atakan Özyurt ikisini ayrı ayrı okurlarımıza aktarmaya çalışıyoruz. Ve bu yazımızda sizlere Fatih Yasin'in biyografisini paylaşıyoruz. Peki Fatih Yasin kimdir, Fatih Yasin kaç yaşında ve nereli? İşte Fatih Yasin hakkında merak edilen detaylar.

Fatih Yasin Kimdir? İşte Fatih Yasin Hakkında Merak Edilen Detaylar!


İnternet dünyasının. Sevilen genç ismi Fatih Yasin, 1993 yılının Ekim ayında dünyaya geldi. Doğuma büyüme İstanbullu olan Yasin'in annesi Kastamonu lu iken babası ise Sivaslıdır. Peki Fatih Yasin ne mezunudur? Kafalar'dan Fatih, Özel bir üniversite olan Arel Üniversitesi'nde Uluslar Arası Lojistik Bölümünü bitirmiştir. Zaten ünlü sosyal medya fenomeninin büyük kitlelere ulaşması da bu üniversite ile başlar. Eğitim gördüğü yıllarda aynı üniversitenin öğrencisi olan Atakan Özyurt ile tanışan Fatih Yasin, Özyurt ile beraber Vine platformunda tabiri caiz ise fırtına gibi esmiştir. İkili kısa videolarla milyonlarca kişiyi güldürmüş ve dikkatleri üzerine çekmişti. Bu arada daha sonra Vine kapanınca Fatih Yasin ve Atakan Özyurt, Bilal Hancı ile tanışıp Kafalar YouTube kanalını kurmuşlardır. 5 milyon aboneye yaklaşan YouTube kanalının sevilen isimlerinden birisi olan Fatih Yasin, 1.68 boyuna ve 63 kiloya sahip. Bu arada meraklısına hemen söyleyelim Fatih Yasin, Akrep burcudur. Genç fenomen Geçtiğimiz günlerde beyaz perdede izleyiciyle buluşan Kafalar Karışık filminde de rol almıştır. Ôte yandan Fatih Yasin'in sevgilisi olup olmadığı da henüz net bir şekilde bilinmiyor

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0