Instagram'da askıya alınan hesap nasıl kurtarılır ve Instagram'da hesaplar neden askıya alınır?

Son zamanlarda İnstagram'da askıya alınan hesap sayısı arttı. Hiç bir sebep yokken İnstagram hesabı askıya alınması an meselesi. Peki İnstagram hesabı askıya alındıysa kurtarmak mümkün mü? Elbette, ama nasıl?
İnstagram'da gün geçmiyor ki yeni bir sorun olmasın. Bu defa da askıya alınan hesaplar gündemde. Çoğu zaman sebep yokken hesaplar askıya alınıyor. Bazen de kullanılan üçüncü parti uygulamalar buna neden oluyor. Örneğin takibi bırakanları gösteren uygulamalar ya da profilime kim baktı tarzı programlar başı çekiyor. İnstagram geçen seneden beri bu konuda oldukça hassas. Zira kullanıcı güvenliği için üçüncü parti uygulamalara asla izin vermiyor. Bu nedenle de sizlere tavsiyemiz İnstagram hesabınızla herhangi bir uygulamaya ya da siteye giriş yapmayın. Hesabınız anında kısıtlanır. Bu kaçınılmaz bir son. Böylelikle de sizin için çok önemli olan veya gelir elde ettiğiniz hesaba bir daha girmeme riski bulunuyor. Aslında son zamanlarda İnstagram hesaplarının askıya alınma nedenleri tam da buna bağlı. Peki diyelim ki bir şekilde hesabınız askıya alındı ne yapmanız lazım. O hesabı kurtarmak mümkün mü? Yoksa gitti mi?

Aslında hala o hesabı almak mümkün. Evet, yanlış okumadınız. Ama biraz dikkatli olmak lazım. Eğer İnstagram hesabınız çok önemliyse ya da büyük bir hesap ise hata yapmak istemiyorsanız bir sosyal medya uzmanından destek alın. Çünkü küçük bir hata sonrası bu kez hesap tamamen gidecek. Biz, İnstagram konusunda uzman ve bizim de editörümüz olan İnstagram'da @mgunhan22 adıyla yer alan ekip arkadaşımızı öneriyoruz. Peki bireysel olarak neler yapabilirsiniz? 
*Öncelikle sakin olun ve panik yapmayın 
*Daha sonra İnstagram uygulamasını telefondan kaldırın, tekrar indirin. 
* Şimdi de askıya alınan İnstagram hesabına giriş yapın. (ama şifremi bilmiyorum derseniz geçmiş olsun size)
* Burada  sizden telefon ve e posta adresiniz onayı için yönlendirileceksiniz. Burada eğer telefon numaranıza kod gelmez ise bir profesyonelden destek alın mutlaka.
*Bu aşamalar bittikten sonra bazen fotoğraf istediği de olur. Öyle bir durumda talimatları iyice okuyun. Burada genelde İnstagram iki eliniz de fotoğraf çekerken görünsün ister ve burada çok hata yapılır. Dikkat etmekte fayda var. 
* Artık bilgileriniz incelemede. Eğer herhangi bir hata yapmadıysanız genelde 1-3 günde açılır. Eğer hesap açılmadı ise ya da uzun bir süre "Bilgilerini İnceliyoruz" ekranında kaldıysa hesabınız tamamen kapanmış demektir.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0