Genç Yazar Hasan Akkuş'tan Dikkat Çeken Kitap: "Yaşanmamış Yaşamlar"

Genç yazar Hasan Akkuş'un kaleminden çıkan "Yaşanmamış Yaşamlar" kitabı konusuyla dikkat çekiyor. Kitap, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde geçen olayları işliyor. 
AZ Yayın Grubu etiketiyle raflarda yerini alan Hasan Akkuş'un Yaşanmamış Yaşamlar eseri, sürükleyici dili ve olay örgüsü ile şimdiden beğeni toplamayı başardı. Yazar Akkuş, Doğubayazıt’ın karanlık sokaklarında umuda doğru giden bir yolculuğun, kasvetli şehrin gürültülü yalnızlığında kendini arayan bir adamın hikâyesini okuyucusuna aktarıyor. Yazar, okuyucuya şu soruları sorarak kitabı tanıtıyor' " Acıkmak bir insanı ne kadar çaresiz bırakabilir?
Ya da dışlanmak?
Sizi hiç bilmediğiniz yollara, bilmediğiniz diyarlara götürebilir mi?
Anılarınız veya günahlarınız ne kadar geçmişinizde kalmış olsa da gerçekten geçmiş midir?"

 Haziran ayında tüm kitapçı ve kitap satış noktalarında yerini alan eser, aynı zamanda online olarak da satışta. Ağrılı genç yazar Hasan Akkuş'un ilk kitabı olma özelliği de taşıyan Yaşanmamış Yaşamlar'da yazarın gözlemleri, eleştirileriyle harmanlanmış olay örgüsü ilk bakışta dikkat çekiyor. Yazarın aynı zamanda memleketi olan Doğubayazıt'ta bir köyde geçen olaylar okuyucuyu hemen kendine çekiyor. 

Hasan Akkuş,  Yaşanmamış Yaşamlar kitabı için Ağustos ayında doğup büyüdüğü Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde imza günü gerçekleştirerek, kitapseverlerle bir araya gelecek.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0