Dosso Dossi'nin Ağrı Dağı Müzik Festivalinde ünlü sanatçılar sahne alacak

Dosso Dossi Holding'in organize ettiği Ağrı Dağı Müzik Festivalinde pek çok ünlü sanatçı sahne alacak. Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde gerçekleşecek olan etkinlikte; Burak Bulut & Kurtuluş Kuş, Xero Abbas, Çakal & Reckol , Yunus Agiri ve Tara Mamedova katılacak.
Pek çok dikkat çeken  sanatsal  etkinliğe imza atan dünyaca ünlü ismi Türkiye'ye getiren ve özellikle moda sektöründe öne çıkan Dosso Dossi Holding, bu kez Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir etkinlik gerçekleştiriyor. Tarihi İshak Paşa Sarayı'nda resim sergisiyle  başlayacak etkinlikler müzikle devam edecek.

23 Temmuz'da gerçekleşecek olan etkinlik hakkında konuşan Dosso Dossi CEO'su Hikmet Eraslan, "Biz istiyoruz ki bu bölgede de bereket olsun, bu bölgede de huzur olsun." ifadelerini kullandı. Eraslan, 23 Temmuz Cumartesi günü ilk olarak saat 12:00'de İshak Paşa Sarayı'nda İsmail Acar'ın resim sergisinin gerçekleşeceğini belirtti. Akşam saat 20:00'de ise Doğubayazıt İlçe Stadyumunda konserler başlayacak. Hem sanatsever hem de müzikseverlerin merakla beklediği etkinlikte yer alacak sanatçılar ise dikkat çekiyor. 

Geçtiğimiz yaz müzik listelerini alt üst eden Kurtuluş Kuş & Burak Bulut'un yanı sıra gençlerin severek dinlediği ve 2021'de Spotify'da en çok dinlenen sanatçı olan Çakal ve Reckol sevenleriyle buluşacak. Öte yandan Kürt müziğinin sevilen isimleri Xero Abbas, Yunus Agiri ve Tara Mamedova da yine konser verecek olan isimler arasında. Konser ücretsiz olup, halka açık gerçekleşecek.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0