Norm Ender'e Dislike Şoku! Konu Kilit Şarkısı Tutmadı...

Ünlü rapçi Norm Ender'e şok! Dün yayınlanan yeni şarkısına dislike yağdı. 24 saatte 2 milyon izlenen Norm Ender'in Konu Kilit video klibi kısa sürede 200 bin dislike aldı. İşte ayrıntılar... 
Konu kilit
Norm Ender
Geçtiğimiz sene Mekanın Sahibi şarkısıyla gündeme gelen Norm Ender, 2019 yılında en çok konuşulan rapçi olmuştu. Kimileri tarafından beğenilen kimileri tarafından ise sert eleştiri alan Mekanın Sahibi'nin üzerinden yaklaşık 1 sene geçtikten sonra Norm Ender'den yeni single geldi. Konu Kilit isimli yeni şarkı dün itibariyle yayınlandı. Kısa sürede 2 milyon görüntülenen şarkı, müzikseverler tarafından beğenilmedi. Norm Ender'in yine pek çok şeyi eleştirdiği şarkı, Mekanın Sahibi kadar ses getiremedi. 

Dislike Sayısı Like Sayısını Geçti! 

Norm Ender'in 1 yıl aradan sonra yayınladığı Konu Kilit çalışması 175 bin beğeni alırken, beğenmeme sayısı 206 bini geçti. Öte yandan dislike sayısı hızla artarken like sayısı ise neredeyse sabit kaldı. Sosyal medyada Norm Ender'in yeni şarkısı için yapılan yorumlarda en çok öne çıkan yorum ise şu oldu: "Norm Ender, susup susup birden ortaya çıkıp herkese saldırınca istediğini elde edebiliyordu. Taktik değiştirip 1 sene aradan sonra ortaya çıkınca baltayı taşa vurdu." 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0