Vodafone'dan Büyük Hamle! Vodafone TV İlk Dizisi Kafa Doktoru ile Dikkat Çekiyor!

Vodafone'dan büyük hamle! Vodafone TV ilk orijinal dizisini yayınlamaya başlıyor. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Vodafone TV'nin Kafa Doktoru dizisi, bu hafta ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkacak. İşte Kafa Doktoru oyuncuları, konusu ve fragmanı.
Vodafone tv
Kafa Doktoru
Son yıllarda her gün bir yenisi eklenen dijital içerik servislerinden biri de Vodafone TV. Yıllardır faaliyet gösteren Vodafone TV, ilk kez özel bir yapım yayınlamaya hazırlanıyor. Vodafone'un bu büyük hamlesi Turkcell'in TV+ servisine rakip olacağını gösteriyor. Hazırlıkları bir süredir devam eden Vodafone TV'nin ilk orijinal dizisi Kafa Doktoru'nun yayın tarihi de belli oldu. Vodafone TV’ye özel çekilen 9 bölümlük komedi dizisi “Kafa Doktoru”, renkli oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. 22 Şubat’ta başlayacak dizide Beyti Engin, Bülent Emrah Parlak, Ceren Taşçı, Cihat Tamer, Ersin Korkut, İpek Ayaz, Merve Polat, Murat Eken, Salih Kalyon, Sezer Avcı, Şahin Irmak ve daha birçok başarılı oyuncu rol alıyor.

Dizide, modern insanın en büyük sıkışması olan kafa sağlığını kendine özgü yöntemleriyle düzeltmeye çalışan gizemli bir adamın hikâyesi anlatılıyor. Yönetmenliğini ve yapımcılığını Ozan Özcan’ın üstlendiği, senaryosunu Uğraş Güneş’in yazdığı, 9 bölümlük komedi dizisi farkı bir konuyu ele alıyor.

Kafa Doktoru dizisinin konusu ise şöyle:
“Kafanız mı bozuk, gelin düzeltelim” düşüncesinden yola çıkılarak kurgulanan “Kafa Doktoru”nda, daralmış ruhlar, yorulmuş beyinler, kırılgan kalpler, sıkılgan hayatlar ele alınıyor. Meçhul psikolog “Kafa Doktoru”, memleketin bütün kafası bozuklarının derdine derman olmaya çalışıyor. Mahalle arası, merdivenaltı bir psikoloji kliniğinde geçen ve her sosyoekonomik gruptan sıkıntıları olan hastaları kabul eden “Kafa Doktoru”, Bakırköy Mazhar Osman’da başlayan kariyerini çok farklı bir noktaya taşıyor.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0