Norm Ender'in başlattığı Fidan Challenge yayılıyor! İşte Fidan Challenge'a katılanlar

Mekanın Sahibi şarkısıyla şu aralar adından söz ettiren başarılı müzisyen Norm Ender, Fidan Challenge başlattı. Kısa sürede yoğun ilgi gören meydan okumaya Reynmen, Hadise, Buğra Gülsoy ve İbrahim Büyükak gibi çok sayıda ünlü destek verdi. İşte Fidan Challenge hakkında ayrıntılar...
Son zamanlarda ülkemizin pek çok bölgesinden orman yangını haberleri geliyor. Çok sayıda ağacın yok olduğu bu yangınlar gündemdeki yerini korurken, ünlü rapçi önemli bir hareket başlattı. Mekanın Sahibi şarkısıyla dikkatleri üstüne çeken Norm Ender, "Fidan  Challenge" adında bir sosyal sorumluluk çalışması başlattı. Sevilen rapçi yaptığı açıklamayla orman yangınlarına dikkat çekmek ve yanan ağaçların yerine fidan dikmek amaçlı bunu yaptığını ifade etti. Geçtiğimiz gün başlayan Fidan Challenge, hızla yayılmaya başladı. Meydan okumaya katılan ünlüler TEMA Vakfı'na çok sayıda fidan bağışladı.
Hadise
Challenge
Norm Ender, Reynmen'e meydan okuyarak hareketi başlattı. Reynmen ise Hadise'yi davet etti. Daha sonra challenge'a Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve İbrahim Büyükak gibi çok sayıda ünlünün katılımıyla devam ediyor. Ünlüler en az 500 fidan bağışlayarak sadece 2 günde 7 binden fazla fidanın dikilmesine katkı sağladı. Sosyal medyada gündem olan Fidan Challenge, henüz tam istenilen ilgiyi görmese de ses getirecek beklentisi yüksek. Bu arada sadece ünlüler değil, çok sayıda kişi de bu kampanyaya destek vermeye devam ediyor. 

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0