Amazon Prime Türkiye'ye mi geliyor? Amazon Video ne zaman Türkiye'he gelecek?

Amazon video
Amazon
Online dizi ve film platformu Amazon Prime Türkiye'ye mi geliyor. Dünyaca ünlü içerik servisinin ülkemizde faaliyetlere başlayacağı iddia ediliyor. İşte ayrıntılar...

Son zamanlarda kullanımı yaygınlaşan online içerik servisleri, neredeyse televizyonların pabucunu dama atacak güce ulaştılar. Bu servislerin her ne kadar Netflix çekse de sektörde birçok alternatif de geriden yavaş yavaş büyüyerek geliyor. Şu anda Netflix'e en büyük rakip olarak Amazon Prime, HOB ve Hulu gôsterilmekte. Netflix pek çok ülkede faaliyetlerine devam ederken ona en büyük alternatif olan Amazon Prime da hızla dünyaya yayılıyor. Online içerik platformu Amazon Prime,  ülkemizde de çok kısa sürede özel içerikleriyle hizmete gireceği öne sürülüyor.

Amazon Prime'ın Türkiye'ye gireceği iddiasının en büyük dayanağı olarak Amazon Prime'ım pek çok reklamının artık Türkiye'de de yayınlanmaya başlaması gösteriliyor. Dünyanın ikinci büyük dizi ve film platformu olan Amazon Prime'ın Google Ads üzerinden reklamları dikkat çekecek kadar çok karşımıza çıkıyor. Hatırlanacağı üzere yaklaşık 6 ay önce de Amazon  resmi olarak ülkemizde satış yapmaya başlamıştı. Aynı şirket bünyesinde olan Amazon Prime'ın Türkiye için hazırlıklarını sürdürdüğü ifade ediliyor. Platformun ilk etapta var olan içerikleri ile Türkiye pazarına girip daha sonra özel içerikler üreteceği konuşuluyor. Eğer ki Netflix'in en büyük rakibi olan Amazon Prime, ülkemizde giriş yaparsa BluTV ve Puhutv gibi yerli platformlar da ciddi bir rakiple karşı karşıya kalması bekleniyor.  

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0