Redmi Note 7 alınır mı? İşte Xiaomi Redmi Note 7 yorumları, özellikleri ve Redmi Note 7 vs GM 9 Pro

Xiaomi'nin yeni fiyat performans telefonu Redmi Note 7, pek çok kişinin ilgisini çekmeyi başardı. Peki Xiaomi Redmi Note 7 alınır mı?  Redmi Note 7 yorumları ne yönde?  İşte Redmi Note 7 vs General Mobile GM 9 Pro...
Xiaomi note 7
Redmi Note 7
Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda Türkiye'de ilk resmi lasmanını  düzenledi. Lasmanda Xiaomi Mi 9 ve Redmi Note 7 tanıtılmış oldu. Satışa sunulan Redmi Note 7, hem fiyatı hem özellikleriyle oldukça dikkat çekiyor. Telefon 48 MP'lik ana kamerasıyla göz doldururken,  selfie kamerası olarak da tanımlanan ön kamera ise yine  dikkat çekici. Bu arada SnapDragon 660'dan gücünü alan Xiaomi'nin yeni uygun fiyatlı cihazı 64 GB depolama ve 4 GB RAM ile kutudan çıkıyor. Android'in son sürümü olan 9 Pie ile satışa sunulan Redmi Note 7, USB Type C gibi güncel özelliklerle geliyor. Telefonun öne çıkan başka bir özelliği ise 4000 mAh pili oluyor.

Güvenlik için parmak izi ve yüz tarama teknolojisinin kullanıldığı Xiaomi Note 7'de WiFi 802 ace donanımı karşımıza çıkıyor. Meraklısı için hemen söyleyelim: cihazda İR yani kızıl ötesi ve FM radyo da yer alıyor. 6.3 inç'lik İPS LCD ekran belki de cihazın eksilerinin başında geliyor. Telefonun hem arka hem de ön kısmı Gorilla Glass 5 ile korunuyor. AnTuTu'dan 143.900 puan alan Xiaomi Redmi Note 7 yorumları da şekillenmeye başladı. Peki Redmi Note 7 alınır mı?  Yanıt haberin devamında.

İŞTE REDMİ NOTE 7 KULLANICI YORUMLARI! 


Genel olarak kullanıcılar olumlu yorumlar yapıyor diyebiliriz. Ancak bazı kullanıcılar Redmi Note 7'nin ön kamerasının iyi olmadığını ifade ettiğini görüyoruz.  Bu arada telefonun tasarımı ve mavi rengi için pek çok olumlu yorum göze çarpıyor. Redmi Note 7 yorumları arasında özellikle çokça fiyatın yüksek olduğu iafde edilmekte. Özetle yaklaşık  1 aydır piyasada olan Xiaomi Note 7 için yapılan yorumlar şu an için olumlu yönde. Tabii telefon fiyatının yakın zamanda düşeceği yorumları da çok sıklıkla yapılıyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda Redmi Note 7 yorumları nasıl olacak? 

GENERAL MOBİLE GM 9 PRO VS REDMİ NOTE 7

Xiaomi redmi nlte 7
Redmi Note 7 vs GM 9 Pro
Eğer ki bu iki telefondan birini almayı planlıyorsanız, "GM 9 Pro vs Redmi Note 7" şeklinde karşılaştırmaları görmüşsünüzdür. Her iki telefon bazı yönleriyle benzerlik gösterse de farklı özellikleriyle de dikkat çekiyor. İlk olarak 2900 TL'den satışa sunulan General Mobile GM 9 Pro, fiyatının düşmesiyle öne çıkmaya başladı. Android One projesi kapsamında olan cihazın Redmi Note 7'den en belirgin farkı ekranı oluyor. AMOLED ekrana sahip olan GM 9 Pro,  Xiaomi Note 7 ile benzer olarak SnapDragon 660'tan gücünü alıyor. Redmi Note 7 ise 48 MP kamera,  4000 mAh pil ile dikkat çekmekte. Kısaca her iki cihaz arasında 500 TL fark olsa da pek çok özelliği benzerlik göstermekte.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0