Kolera ateş püskürttü! Sagopa Kajmer ve Kolera arasında büyük olay

Sagopa Kajmer ve Kolera arasında büyük olay! İddiaya göre Sagopa, eski eşi Kolera'ya şiddet uyguladı. Hatta kadın rapçinin şiddet sonrası kemikleri kırıldı. İşte şok detaylar.
Kolera
Sagopa & Kolera
Sagopa Kajmer lakaplı Yunus Özyavuz ile sahnede Kolera ismini kullanan Esen Güler, 1 Ağustos 2006 yılında evlendi. Çift öncesinde de uzun bir beraberlik yaşamıştı.  Yaklaşık 12-13 yıl beraber müzik yapan karı-koca bir müzik şirketi bile kurdular. Ancak 2016 yılına gelindiğinde çiftin arasında soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Zaten çok geçmeden de Sagopa Kajmer ve Kolera Kasım 2017'de boşandılar. Sagopa ve Kolera'nın boşanma sebebi net olarak bilinmese de Esen Güler yani bilinen ismiyle Kolera'nın Sagopa Kajmer'i aldattığı öne sürüldü. İki yıl önce sona eren ilişki sonrası taraflar ne bir araya geldiler ne de konuyla alakalı açıklama yaptılar. Ancak geçtiğimiz gün Esen Güler, Yunus Özyavuz yani Sagopa Kajmer'in kendisini dövdüğünü hatta vücudunda bazı kemiklerin kırıldığını iddia etti. Ve bu açıklama gündeme bomba gibi düştü!

Kolera Ateş Püskürttü! "Artık sen susacaksın Sagopa Kajmer"


Rapçi Kolera geçtiğimiz gün İnstagram hesabında art arda paylaşımlarda bulunarak takipçilerine eski eşi Sagopa Kajmer'in kendisine hem fiziksel hem de psikolojik şiddet uyguladığını anlattı. İlk önceleri Sagopa ve hayranlarına küfürlerle, hakaretlerle seslenen müzisyen, daha sonra magazin basınının Konuya ilgisini fark edince tüm küfürlü paylaşımlarını sildi. Ardından ise yeniden peş peşe açıklama yapan Kolera, iddialarını sürdürdü. Boşandıktan 1 yıl sonra eski eşi Sagopa Kajmer lakaplı Yunus Özyavuz'un kendisine şiddet uyguladığını, vücudunun çeşitli bölgelerindeki kemiklerinin kırıldığını ve hatta bu yüzden  bel fıtığı olduğunu savundu. Hastaneden aldığı raporu takipçileriyle paylaşan Esen Güler, savcılığa gidip koruma tedbiri alacağını ancak eski eşinden şikayetçi olmayacağını söyledi. Sagopa Kajmer'in 2020'ye kadar ertelenmiş cezası olduğu için dava açmayacağını ifade eden rapçi, "eğer kendisinden şikayetçi olursam hapis yatacak." diye konuştu. Ünlü rapçi Sagopa Kajmer'in takipçilerinden çok sert tepki alan Kolera, "çok sevdiği bir sanatçı cinayet bile işlese o kesin haklıdır diyebilecek milyonlarca insan tanıyorum." dedi.
Sagopa kajmer kolera
Kolera
Peki Sagopa'nın eski eşi Kolera neden olayın üzerinden 1 yıl geçtikten sonra konuştu?  Takipçilerinden gelen bu soruya Kolera şöyle cevap veriyor: "Ben onu çok seviyordum. Hatta beni dövdükten sonra da kendisine "seni özlüyorum" diye Whatsapp'tan mesaj atmıştım.  Ben bugüne kadar sevdiğimden dolayı sustum.  Siz Anlayamazsınız..." Sagopa Kajmer'in kendisine şiddet uyguladıktan sonra vücudun çeşitli bölgelerinde hasar oluştuğunu iddia eden Kolera,  kamera karşısında ağlayarak "bugüne kadar ben sustum artık sıra sende. Sen susacaksın Sagopa Kajmer." diye konuştu. 

Bu arada Sagopa Kajmer konu ile ilgili henüz konuşmadı.  Kajmer'in eski eşi Kolera'nın iddialarına ne cevap vereceği merak konusu. Öte yandan ünlü rapçinin hayatında boşandıktan sonra  ciddi değişiklikler göze çarpıyor. Bir zamanlar "dindar" kimliğiyle de bilinen Sagopa Kajmer, bir takipçisinin "dini inancın nedir?" sorusuna "yok" cevabını vermişti. Son zamanlarda artık albüm yerine single çıkaran Sagopa Kajmer, geçtiğimiz günlerde yeni bir şarkı daha yayınlamıştı.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0