Nöbet dizisi fragmanlarıyla beğeni topluyor! Nöbet 1. Bölüm detayları

Nöbet dizisi
Nöbet 
Heyecan dolu sahneleriyle öne çıkan Nöbet dizisi 1. Bölümü ile Show TV'de seyirciyle buluşuyor. İşte Nöbet'in oyuncuları, konusu ve diğer detayları...

Kurtlar Vadisi'nde Polat karakteri ile büyük beğeni toplayan Necati Şaşmaz'ın yapımcılığını gerçekleştirdiği Nöbet dizisi izleyici ile buluşuyor. Birkaç yıl önce sona eren Kurtlar Vadisi Pusu'dan sonra pek çok kişi Necati şaşmaz'dan yeni dizi bekledi.
Ve uzun süren bekleyiş sonrası Şaşmaz'ın yeni dizisi Nöbet başlıyor. Çekimleri Aralık 2018'de Antalya'da başlayan dizi, 3 Mart Pazar günü saat 20:00'de izleyiciyle buluşuyor.
Bu arada şunu da belirtmekte yarar var: Necati Şaşmaz dizinin kadrosunda yer almayacak.  Şaşmaz, sahibi olduğu Pana Film aracılığıyla Nöbet dizisinin yapımcılığını gerçekleştirecek.
"Gece vakti bu dağlarda ya kurt gezer ya jandarma" sloganıyla yola çıkan dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Erkut oturuyor.
Aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çeken dizinin yayınlanan fragmanları beğeni toplamayı başardı.
Öte yandan Nöbet dizisinin oyuncu kadrosunda Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar'ın yanı sıra Deniz Bolışık ve Kürşat Alnıaçık gibi çok sayıda isim bulunuyor.
Bundan böyle her pazar günü ekrana gelecek olan Nöbet'in rakipleri arasında: Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma ve Savaşçı gibi yapımlar bulunuyor.



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0