Bilal Sonses ve Tuğçe Kandemir'in İçimdeki Sen Şarkısı Çıktı!

Bilal Sonses ve Tuğçe Kandemir'in İçimdeki Sen klibi müzikseverlerle buluştu. Kısa sürede büyük beğeni toplayan "İçimdeki Sen" şarkısı sözleri ve duygusal ritmiyle de dikkat çekiyor. Bu arada Bilal Sonses ve Tuğçe Kandemir'in İçimdeki Sen video klibi YouTube'da yoğun ilgi görüyor.
Tuğçe kandemir
Bilal Sonses - Tuğçe Kandemir
Bilal Sonses ve Tuğçe Kandemir'in İçimdeki Sen klibi müzikseverlerle buluştu. Kısa sürede büyük beğeni toplayan "İçimdeki Sen" şarkısı sözleri ve duygusal ritmiyle de dikkat çekiyor. Bu arada Bilal Sonses ve Tuğçe Kandemir'in İçimdeki Sen video klibi YouTube'da yoğun ilgi görüyor. İkilinin imza attığı düete ait klip çalışmasının çekimleri geçtiğimiz günlerde gerçekleşmişti. 2018'in sonlarına doğru çıkan Tuğçe Kandemir  ve Bilal Sonses şarkısı uzun süredir iki başarılı müzisyenin hayranları tarafından bekleniyordu.

 Dün sosyal medyada paylaşımlarda bulunan Tuğçe Kandemir ve Bilal Sonses şarkıyı şu sözlerle duyurdu: BBilalSonses ve Tuğçe Kandemir, benzer bir şekilde sosyal medyada şu ifadeyle " İçimdeki Sen" düetini duyurdu.

Yapmış olduğumuz “İçimdeki Sen” yarın 14:30’da Wovie etiketiyle Netd Müzik'te. YouTube'da 12 milyon gibi büyük bir aboneye sahip olan DMC Müzik'in resmi kanalında yayınlanan düet, beğeni topladı. Bu arada Bilal Sonses ve Tuğçe Kandemir'in "İçimdeki Sen şarkısı Wovie etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

İşte Bilal Sonses & Tuğçe Kandemir İçimdeki Sen şarkı sözleri: 
Yeniden geri ver bana onca zamanı
Bir telafisi yok bunca zararın
Kaybederim içimdeki seni ziyan olur
Kalbimden, bir mahkum misali firar olur
ysarkisozleri.com
O kokun yalan gülüşün gibi tamam
Senin olsun her bişey acılar bana kalan
Sabrederim elin onun elinde olmasın
Bana sen yakışmıştın ya çok yazık
Nasıl baktın gözlerime?
Nasıl tuttun ellerimi?
Nasıl kanmışım sana?
Nasıl doldurdun yerimi?
ysarkisozleri.com
Soz sözüm bu sana
İnanırım sanma sana
Ben içimdeki seni
Sevmişim anlasana




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0