Gişe Rekoru Kıran Aquaman Filmi Türkçe Dublaj Seçeneğiyle Vizyonda!

Kısa sürede dünya çapında gişe rekoru kıran Aquaman filmi, bu hafta ülkemizde de vizyona girecek. Sinemaseverleri beyazperdeye kitlemeyi vadeden Aquaman'ın oyuncuları ve konusu da dikkat çekiyor. Filmin fragmanı ise heyecan uyandırıyor. Bu arada Aquaman Türkçe dublaj seçeneğiyle de gösterime girecek.
Aquman dc
Aquaman
Yılba haftası vizyona girecek pek çok film bulunuyor. Komedi, dram ve macera gibi çeşitli türden yapımlar arasından sıyrılıp öne çıkan Aquaman filmi, DC Evreni'nin dikkat çeken yapımları arasına şimdiden girdi. Hep Marvel Comics'in gerisinde kaldığı dile getirilen DC EvreniAquaman ve diğer beğeni toplayan yapımlarla tekrar konuşulur hale geldi. Geçtiğimiz günlerde dünya çapında vizyona giren Aquaman, bu aralar en çok konuşulan filmlerin arasına girmeyi başardı. Son paylaşılan gişe rakamlarına göre Aquaman filmi, bir rekor kırarak büyük bir hasılat elde etti. Öte yandan sosyal medyada da gündeme oturan Aquaman'ın fragmanı Kasım ayında yayınlanmıştı. Şu ana kadar filmin fragmanı 60 milyonun üzerinde bir izlemeye ulaştı. İşte büyük beğeni toplayan Aquaman fragmanı!
150 milyon dolarlık yapım bütçesine sahip olan Aquaman, sadece 1 günde 350 milyon dolara yakın bir hasılata ulaştı. Bu arada Aquaman'ın oyuncu kadrosunda; Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II ve Nicole Kidman gibi başarılı isimler yer alıyor. Ve filmin yönetmen koltuğunda  "Dead Silence" "Furious 7" ve The Saw gibi çok sayıda başarılı yapımın yönetmenliğini gerçekleştirmiş olan James Wan oturuyor. Türkiye için vizyon tarihi 28 Aralık olarak belirlenen ve bu cuma gösterime girecek olan Aquaman, eleştirmenler tarafından olumlu not alırken büyük film sitelerinden de yüksek puanlar almayı başardı.
Aquaman movie
Aquaman filmi
Ayrıca Aquama filminin konusu ise kısaca şöyle: 
Arthur Curry kendiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman'in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir. Yoksa kendi hayatının yanı sıra sevdiği kişiler de büyük bir tehlikeyle yüz yüze gelmek zorunda kalacaktır. Bu yolculukta Arthur kendiyle yüzleşmenin yanı sıra, bir kral olmaya layık olup olmadığını da keşfetmek zorundadır...



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0