Emre Ôzkan Neden Öldü? YouTuber Emre Özkan Kimdir?

Yaptığı parodilerle dikkatleri üzerine çeken YouTuber Emre Özkan hayatını kaybetti. Emre Özkan'ın dün sabah saatlerinde sevgilisi Cansu Kovancı ile birlikte çıkan yangın sonucu öldüğü öğrenildi. Peki youtuber Emre Özkan kimdir? İşte detaylar.
Emre ôzkan youtube
Emre Özkan
Emre Özkan, sosyal medyada özellikle de YouTube'da yaptığı şarkı ve videolarla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Genç YouTuber, İstanbul Bağcılar'da kiraladığı stüdyoda sevgilisi Nahide Cansu Kovancı ile birlikte dün sabah 6:00 sularında çıkan yangında yaşamını yitirdi. İtfaiye tarafından stüdyodan çıkarılan Özkan ve Kovancı'nın cesedi adli tıpta incelendikten sonra ailelere teslim edildi. Öte yandan polis yangının neden çıktığı ile ilgili soruşturma başlattı.  Edinilen bilgilere göre stüdyoda yangın çıkmasının sebebi elektrik kontağında kaynaklı.
YouTube'da 300 bin aboneye ulaşmış olan genç Youtuber Emre Özkan, Arel Üniversitesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi idi. Eğlenceli parodiler hazırlayan Özkan, bölümü bitirip yönetmen olmayı hayal ediyordu. Derya Uluğ Canavar, Çağatay Akman Gece Gölgenin Rahatına Bak ve Aleyna Tilki'nin şarkılarına farklı bir yorum getiren Emre Özkan aynı zamanda düğünlerde piyanoda çalıyordu. Bu arada sosyal medya fenomeninin sevgilisi Nahide Cansu Kovancı ise İstanbul Teknik Üniversitesi'nde konservatuvarda okuyordu



Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0