Doğubayazıt AVM Açılıyor! İşte Ağrı'nın İlk AVM'si Doğubayazıt AVM'de Yer Alan Mağazalar

Doğu Anadolu'nun sayılı, Ağrı'nın ise ilk ve tek AVM'si Doğubayazıt'ta açılıyor. Uzun süredir faaliyete girmesi beklenen Doğubayazıt AVM,kısa süre içerisinde halkla buluşuyor. Öte yandan Doğubayazıt Alışveriş Merkezinin bünyesinde pek çok marka yerini aldı bile. İşte detaylar...
Doğubayazıt
Doğubayazıt Avm
2014 yılında temelleri atılmaya başlanan bölgenin sayılı, Ağrı'nın  ilk ve tek AVM'si Doğubayazıt'ta açılmak için gün sayıyor. 2016 yılında faaliyete girmesi planlanan ancak çeşitli maddi sorunlarla ertelenmek zorunda kalınan alışveriş merkezinin çalışmaları geçtiğimiz yıl itibariyle hızlanmıştı. Ve an itibariyle Doğubayazıt AVM çalışmaları tamamlandı. AVM'nin iç kısımlarında yapılan çalışmalar ise sona ermek üzere. Öte yandan halk tarafından açılması merakla beklenen Doğubayazıt AVM'de pek çok firma da yerini almaya başladı.

Doğubayazıt Alış Veriş Merkezinde şimdiden yerini alan firmalar arasında;  Türkiye'nin en popüler markalarından biri olan Kemal Tanca, giyim sektörünün önde gelen firmalarından LC Waikiki,  ünlü kozmetik mağaza zincirleri Watsons ve Gratis'in yanı sıra Migros, Kahve Diyarı, Tekzen, Burger King gibi pek çok firma bulunuyor.
Ağrı avm
Doğubayazıt
Henüz açılmamasına rağmen ilçe halkının yanı sıra Ağrı, Diyadin ve Iğdır gibi civar il ve ilçelerdeki vatandaşlar da Doğubayazıt AVM'ye ilgi gösteriyor. Pek çok kişinin sorduğu "Doğubayazıt AVM ne zaman açılacak?" Sorusu da yanıt buldu. Edindiğimiz bilgilere göre merakla beklenen Doğubayazıt AVM, 10 Ağustosta faaliyete geçecek.

Bölgenin sayılı, Ağrı ile Doğubayazıt'ın ilk ve tek alış veriş merkezinin açılacak olmasından dolayı heyecanlı olduğunu ifade eden halk, Doğubayazıt AVM'nin geç açılmasını da eleştirmekte. İlçe merkezinde bulunan AVM'nin bölgedeki pek çok ilden insanı ağırlaması bekleniyor. Aynı zamanda İshak Paşa Sarayı, Meteor Çukuru, Buz Mağarası ve Ağrı Dağı gibi turistlik güzellikleriyle öne çıkan Doğubayazıt'ta açılacak olan alış veriş merkezi, turistlerin de ilgisini çekecek gibi görünüyor. 




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0