İşte Eski Köye Yeni Adet Filminin Oyuncuları ve Konusu! Eski Köye Yeni Adet İzle (Fragman)

Uzun süredir birçok sinemasever tarafından merakla beklenen Eski Köye Yeni Adet filmi bu hafta vizyona giriyor. Birçok ünlü ismin yer aldığı Eski Köye Yeni Adet, komik sahneleriyle ve konusuyla dikkat çekiyor. İşte Eski Köye Yeni Adet filminin oyuncuları, fragmanı ve diğer tüm detayları...
Eski Köye Yeni Adet
Yaklaşık bir buçuk aydır sürekli tanıtımları televizyonda dönen Eski Köye Yeni Adet filmi sinemaseverlerde merak uyandırdı. 1990'ın başında Doğu'da bir köyde geçen komik ve de ilginç olayları ele alan film, henüz vizyona girmeden sosyal medyada adından söz ettirmeyi başarmış durumda. Oyuncu kadrosunda pek çok tanınmış ismin yer aldığı Eski Köye Yeni Adet, fragmanları ile beğeni topladı. FOX TV'nin yapımcılığını üstlendiği komedi türündeki film 20 Temmuz günü beyAzperdede seyirciyle buluşuyor.

Eski Köye Yeni Adet Oyuncuları ve Konusu


Yönetmen koltuğunda Ferit Karahan ve Gülistan Acet ikilisinin oturduğu Eski Köye Yeni Adet'in oyuncuları arasında birçok deneyimli isim göze çarpıyor. Bu hafta sinemalarda olacak olan filmde;  Bülent Emrah Parlak, Füsun Demirel, Nail Kırmızıgül, Haki Biçici, Burcu Gönder Parlak, Gülhan Tekin, Meltem Yılmazkaya gibi isimler yer alıyor. Ayrıca senaryosunu yine Ferit Karahan ve Gülistan Acet'in kaleme aldığı filmin müzikleri ise Tuna Hizmetli’ye ait. Eski Köye Yeni Adet filminin konusu da dikkat çekiyor.

Eski Köye Yeni Adet'in konusu kısaca şöyle:
Yıl 1990… Köye gelen sağlık ekipleri, en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Köy halkının yapılan işlemle ilgili fikirleri yoktur. Sağlık ekipleri gittikten sonra bir araya toplanan erkekler, kadınlara yapılan işlemle ilgili akıl yürütmeye başlar. Ortaya birçok fikir atılır ve en sonunda spiralin bir mikrofon olduğuna kanaat getirilir. Devletin gözünün üzerlerinde olduğunu düşünen köy halkı, mikrofonlar sayesinde dinlendiklerini düşünür. Başlarına iş açmamak için tetikle olan ahali, kadınların yanında siyasi hiçbir şeyden bahsetmemeye, onlara kibar davranmaya başlar. Durumdan yararlanıp devletten takdir görmek isteyenlerse kadınlardaki mikrofona hazır ola geçerek "Vatan Sana Canım Feda" diye bağırırlar. Yaşanan birbirinden komik durumlar, köyde tüm dengelerin alt üst olmasına neden olur. 




Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0