Pelin Olgun Kimdir? Pelin Olgun Kaç Yaşında Ve Nereli? İşte Pelin Olgun Hayatı!

YouTube'un sevilen isimlerinden güzel sunucu Pelin Olgun kimdir? Bu soru epeydir birçok kişi tarafından sorulmakta. İlk önce Vibio daha sonra ise Babala Tv'ye  geçen Pelin Olgun, her geçen gün dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Peki Pelin Olgun kimdir? Pelin Olgun kaç yaşında? ve Pelin Olgun nereli? işte yanıtlar.
Pelin vibibi
Pelin Olgun
YouTube yayıncısı veya YouTube'daki farklı farklı kanallarda sunuculuk yapan erkekler belki daha ön plandadır. Ancak son birkaç yıl içerisinde kadın YouTuber'lar ve YouTube'da sunuculuk yapan kadınların sayısı bir hayli arttı. Kadınların genel itibariyle kişisel bakım rehberi formatındaki içerikleri her ne kadar fazla olsa da bazı kadın YouTube yayıncıları çok farklı konular hakkında videolarla seyirci karşısına çıkıyor. Bunlardan biri de Pelin Olgun

Pelin Olgun'un kendisini YouTuber mı yoksa sunucu olarak mı gördüğü bilinmez ama o işinde oldukça başarılı. Yaklaşık üç yıldır YouTube'da sunuculuk yapan Pelin Olgun, sunduğu her video ile izleyiciyi etkilemeyi başardığı kadar dikkatleri de üzerine çekmiştir. YouTube'da sunuculuk yapıp öne çıkan nadir kadınlardan biri haline gelen Olgun, doğal olarak merak da edilmeye başlandı. Peki YouTube'un sevilen ismi Pelin Olgun kimdir? Pelin Olgun evli mi? Ve Pelin Olgun kaç yaşında?Hakkında pek az bilgi bulunan güzel sunucunun hayatıyla ilgili merak edilenleri bu haberimizde derledik. İşte Pelin Olgun'un hayatından öne çıkan detaylar...

Pelin Olgun Kimdir? İşte Pelin Olgun'un Hayatı


Pelin Olgun 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Herkesin nereli olduğunu merak ettiği Pelin Olgun doğma büyüme İzmirli'dir. Lise öğrenimini İzmir'de tamamlayan Pelin Olgun eğitimini Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde tamamlamıştır.  Güzel sunucu,  Fransızca Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden mezun olmuştur. Pelin Olgun ilk olarak Ekim 2016 yılında "Vibio" adındaki YouTube kanalında sunuculuğa başlamıştır. "Aslında Ne?" "Aslında Kim?" gibi çeşitli formatlarda hazırlanan videoları sunan Olgun, gerek diksiyonu ile gerekse sunuculuk performansıyla birçok kişinin beğenisini topladı. Ancak Pelin Olgun, Vibio ile  2017'nin sonlarına doğru yollarını ayırdı. Peki Pelin Olgun şu an nerde çalışıyor?  Vibio YouTube kanalından anlaşarak ayrılan Pelin Olgun, "Babala Tv" adındaki YouTube kanalında işine devam ediyor.
Vibio sunucusu
Pelin
Bu arada Babala Tv, daha çok müzisyen kimliğiyle bilinen Oğuzhan Uğur'un kurduğu ve yönettiği bir YouTube kanalı. Oğuzhan Uğur burada "Mevzular" ve "Olaylar" adında iki farklı formatta yayınlar yapıyor. Pelin Olgun'un Babala Tv'ye geçmesiyle birlikte kanalın içerik yelpazesi de genişledi. Öte yandan Pelin Olgun Vibio'daki eski videolarına benzerliğiyle dikkat çeken Öyle Mi Dersin bölümüyle her hafta farklı bir kişiyi Babala Tv'de izleyiciye anlatıyor. Ayrıca Pelin Olgun, İnstagram'da  "Birmatmazel" kullanıcı adıyla 87 bin takipçiyle bulunmakta.




Paylaş

WhatsApp Telegram

3 Yorum:

  1. Kendisi kadar ses tonu da keşke güzel olsa. Sesi çok kalın...

    YanıtlaSil
  2. Bu kız o dilek denilen kıza bin basar. İğrenç kahkahadan kurtulduk .yaşasın vibio .

    YanıtlaSil
  3. Adsız3/11/2023

    Hem çok güzel hemde güzel anlatımı var

    YanıtlaSil

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0