Gökhan Tepe Sevda Çocukları Şarkısını Müzikseverlerle Buluşturdu!

Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe, yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Gökhan Tepe'nin Sevda Çocukları adını verdiği yeni single çalışması duygusal olmasıyla dikkat çekiyor. Bu arada Gökhan Tepe'nin  sürprizli Sevda Çocukları klibini Nihat Odabaşı  çekti.
Gökhan tepe
Gökhan Tepe
Ünlü şarkıcı Gökhan Tepe, yeni şarkısını müzikseverlerin beğenisine sundu. Gökhan Tepe'nin Sevda Çocukları adını verdiği yeni single çalışması duygusal olmasıyla dikkat çekiyor. Bu arada Gökhan Tepe'nin Sevda Çocukları klibini Nihat Odabaşı  çekti. Uzun bir süredir sessizliğini koruyan başarılı şarkıcı Gökhan Tepe, yepyeni şarkısını sevenleriyle buluşturdu. Sanatçının "Sevda Çocukları" adını verdiği yeni single çalışması yaklaşık üç yıl aradan sonra geldi. Gökhan Tepe, en son 2015 yılında Seninle Her Yere adını verdiği ve 8 şarkıdan oluşan çalışmasını piyasaya sürmüştü. 

Müzikseverlerden büyük beğeni toplayan Gökhan Tepe'nin Seninle Her Yere projesinden sonra yeni teklisi de bugün yayınlandı. İlk etapta sadece Apple Music üzerinden paylaşılan tekli kısa sürede tüm dijital müzik platformlarında olacak.

Nihat Odabaşı yönetmenliğinde kliplendirilen Gökhan Tepe'nin Sevda Çocukları adındaki yeni şarkısının söz ve müziği Serdar Aslan'a ait. Sony Müzik Türkiye etiketiyle piyasaya sürülen "Sevda Çocukları" şarkısının düzenlemesini ise Erhan Bayrak tarafından gerçekleştirildi. Öte yandan ünlü şarkıcı yeni şarkısını şu paylaşımla sevenlerine duyurdu: "Yeni şarkım #sevdaçocukları yarın ilk kez #applemusic ve müzik kanallarında.. Buluşmak üzere..." Beyazıt Öztürk, Ayla Çelik, Hakkı Yalçın ve Şebmnem Sungur gibi isimler de Gökhan Tepe'nin yeni klibinde  kamera karşısına geçti. 





Tepe'nin Sevda Çocukları şarkısı bugün itibariyle müzikseverlerle buluştu. Ancak şarkı ilk etapta sadece Apple Music ve radyo ile müzik kanallarında yayınlanacak. Daha sonra Gökhan Tepe'nin yıldızlar geçidine uğrayan Sevda Çocukları klibi başta YouTube olmak üzere tüm dijital müzik platformlarında yerini alacak

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0