Turkcell'lilere Bedava 1 GB İnternet Yaani'den (Turkcell 1 GB hediye internet)

Turkcell, "Yaani" adındaki yerli arama motorunu duyurdu. Hizmete başlayan Yaani arama motoru kısa sürede gündeme oturdu. Ayrıca Yaani'yi kullanan Turkcell aboneleri bedava 1 GB hediye internet kazanıyor. İşte ayrıntılar.
Turkcell
Yaani
Son yıllarda gündemde yerini koruyan "yerli arama motoru" konusunda Turkcell'den önemli bir adım atıldı. Sene başında ortaya atılan "Geliyoo", "Gidiyoo" gibi komik yerli arama motoru girişimlerinden  sonra ciddi bir girişimde bulunan Turkcell oldukça iddialı. Turkcell, "Yaani" adını verdiği yerli arama motoru projesiyle bayağı iddialı olduğunu gösteriyor. Öte yandan Yaani sadece Turkcell kullanıcılarına yônelik değil, firma, arama motorunun  herkese açık olup herhangi bir kısıtlama olmadığının altını çiziyor.  Ayrıca Yaani'nin en çok vurgulanan özelliği; anadili Türkçe olduğu için daha iyi sonuç verdiğidir. Dün tanıtılan ve uygulama marketlerinde yayınlanan Yaani, sosyal medyada da espirili paylaşımlara konu oldu. Bu arada Turkcell, Yaani'yi kullanacak abonelerine iki sürpriz yaptı.

Yaani Kullanan Turkcell Abonelerine 1 GB İnternet


Yaani için kampanyalar da başlatan Turkcell, abonelerine iki sürpriz açıkladı. Turkcell aboneleri Yaani üzerinde arama gerçekleştirdiklerinde hiçbir ücret ödemeyecekler. Yaani aramalarında kota uygulamayan Turkcell, bunu abonelerine özel olarak devreye sokmuş durumda. Turkcell'den bedava 1 GB internet de yine abonelerine gelen bir başka sürpriz. Yaani uygulamasını indiren Turkcell'liler 1 GB bedava interneti anında kazanıyorlar.

İLGİLİ HABERLER
Turkcell'den yepyeni kampanya! 10GB internet hediye ediliyor

Yapılacak ekstra bir işlem bulunmuyor. Yaani uygulamasını indiren her Turkcell abonesi bedava internet alabiliyor. Turkcell bedava internet kampanyasıyla Yaani kullanımını teşfik etmeye çalışırken, kullanıcılar ise sôz konusu kampanyaya şimdiden ilgi göstermeye başladı bile. Bakalım Turkcell'in Yaani adındaki yerli arama motoru nasıl bir karşılık görecek? İnsanlar Google'ı bırakıp Yaani'yi kullanacak mı? İlerleyen günlerde göreceğiz...






Gelişmeleri FACEBOOK ve TWİTTER  sayfalarımızdan takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

3 Yorum:

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0