Angelina Jolie ve Ronaldo'lu "Hayat Köprüsü" ne zaman başlıyacak?

"Hayat Köprüsü" dizisi sadece  duyurulmasıyla gündeme bomba gibi düştü. Hayat Köprüsü'nde dünyaca ünlü yıldızlar Angelina Jolie,  Ronaldo ve şarkıcı   Nensi Ajram kamera karşısına geçiyor.  Peki Hayat Köprüsü dizisi ne zaman başlayacak? Hayat Köprüsü dizisi tanıtım fragmanı yayınlandı mı?  Hayat Köprüsü dizisinin konusu ve  tüm detayları haberimizde.
Hayat köprüsü oyuncu
Angelina Jolie - Ronaldo
Hayat Köprüsü adlı yerli dizi henüz yayınlanmadan adından sözettirmeyi başardı. Gündeme bomba gibi düşen Hayat Köprüsü dizisinde dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Türkiye'nin önde gelen oyuncuları da rol alacak. Daha hakkında net bilgiler paylaşılmayan Hayat Köprüsü'nde oynayacak dünya yıldızları belli oldu. Ancak Türkiye'den kimlerin Hayat Köprüsü dizisinde oynayacağı açıklanmış değil. Öte taraftan dizi Suriyeli bir ailenin Suriye'den    Gaziantep'deki mülteci kampına uzanan dramatik öyküsünü ekrana taşıyacak.   Türkiye'nin önde gelen dizi ve sinema oyuncularının Hayat Köprüsü'nde rol alacağı bekleniyor. Dizinin dünyaca ünlü  yıldızları   da dikkat çekiyor.

Hayat Köprüsü dizi oyuncuları


Şu an paylaşılan bilgilere göre "Hayat Köprüsü"  dizisinde oynayacak isimler gündeme bomba gibi düştü. Buna  göre Hollywood'un ünlü ismi Angelina Jolie, ünlü futbolcu  Cristiano Ronaldo ve Lübnanlı şarkıcı Nancy Ajram Hayat Köprüsü dizisinde rol alacak. Hayat Köprüsü'nde Angelina Jolie, Ronaldo ve  Nancy Ajram kamera karşısına geçmesinin sebebi dizinin bir sosyal sorumluluk projesi olması gösteriliyor.  Tabi "Hayat Köprüsü" adlı dizide Türkiye'nin önde gelen oyuncularının da  rol alacağı ifade edildi. Ancak henüz Hayat Köprüsü oyuncularının tamamı paylaşılmadı. Bu arada dizinin Güney Amerika ve bazı Avrupa ülkelerinde de izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Hayat Köprüsü dizisi ne zaman başlayacak?


3 sezon boyunca izleyiciyle buluşacağı belirtilen Hayat Köprüsü'nün ne zaman başlayacağı resmi olarak açıklanmadı. Ama dizinin yaz ayları veya sonbaharda seyircinin karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Bu arada Hayat Köprüsü'nün tanıtım fragmanının çekimleri Gaziantep'te bulunan mülteci kampında başlandığı öğrenildi.  Çok yakında  Hayat Köprüsü fragmanının  internet üzerinden yayınlanması bekleniyor.

Hayat Köprüsü dizisinin  Konusu 


Suriye'de yaşanan iç savaştan kaçıp Türkiye'de  Gaziantep il sınırlarında bulunan  mülteci kampına sığınan Suriyeli bir ailenin savaştan kaçış ve sonrası yaşanan dramatik öyküsü ekranlara taşınacak. Şu an Gaziantep'te çekimlerine başlanan dizinin bir kısım çekimlerinin Suriye'de  DEAŞ'tan (İŞİD)  temizlenen bölgelerde gerçekleşecek. Ayrıca edinilen bilgilere göre Angelina Jolie ve Ronaldo dizide birer bölümde rol alacak. Yani sevilen isimlerin dizinin 3 sezonunun tamamında oynayacağı yönündeki haberler  gerçeği yansıtmıyor.
Cristiano Ronaldo ve Angelina Jolie'nin oynayacağı dizi hakkında en son haberleri anında öğrenmek için Webmgon'u Facebook ve Twitter hesaplarından takip edebilirsiniz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0