Ziynet Sali ve Ozan Dogulu'nun yeni şarkısı Yağmur'dan sizleri şaşırtacak detaylar

Ozan Doğulu ve Ziynet Sali'yi bir kez daha bir araya getiren  yeni  single çalışması "Yağmur" tüm müzik platformlarında yayınlandı. Klip çekimleriyle  çok konuşulan  ve oldukca pahalıya mal olan "Yağmur" şarkısı ünlü isimler tarafından da beğeniyle karşılandı.

Ozan doğulu
Ozan Doğulu feat Ziynet Sali


Ziynet Sali ve Ozan Doğulu ikilisini bir kez daha bir araya getiren "Yağmur" adlı şarkı  bugün itibariyle tüm müzik platformlarında aynı anda yayınlandı. Yaza uygun ritmiyle dikkat çeken şarkı, geçtiğimiz aylardan bu yana çok konuşuldu.  Özellikle klip çekimleriyle gündeme gelen şarkının maliyeti dudak uçuklatacak cinsten. Öte yandan klip çekimleri  için üç gün boyunca bir ada kapatıldığı iddia edilen "Yağmur" adlı single çalışmasında Ziynet Sali ve Ozan Doğulu birlikte kamera karşısına geçti. "Şarkı çok samimi ve çok sıcak" diyerek yeni albümünün hazırlıklarının devam ettiğini işaret eden Ziynet SaliOzan Doğulu ile ortak hazırladıkları Yağmur adlı yeni single çalışması için şunları söyledi: "Şarkının söz ve müziği Buray’a ait. Buray bu yıl çok güzel bir şekilde hayatımıza girdi. Böyle bir güzel şarkıyı benim için yazmış. Ben de böyle güzel bir şarkıyı bulunca koşa koşa Ozan Doğulu’ya gittim." diyerek Klibin, 200 dönüm bir adada çekildiğini de ekledi. 


Son zamanların en iyi çıkış yapan şarkıcılardan biri olan Buray'a ait olan  "Yağmur" adlı şarkı için ünlü isimler de beğenilerini dile getirdi. Yine müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan ve geçtiğimiz aylarda Kolpa grubuyla yaptığı düetle kendinden söz ettiren güzel şarkıcı Ece Seçkin de Ozan Doğulu ve Ziynet Sali ikilisinin ortak çalışması "Yağmur" için beğenisini dile getiren ünlüler arasında yer aldı. Seçkin,  hayranlarıyla paylaştığı tweet'te şunları söyledi:
"Ozan Doğulu ve Ziynet Sali öyle bir şarkıyla geliyorlar ki size an-la-ta-mam ! Hayatımda dinlediğim en güzel şey olabilir , Yağmur..."  DMC ve DGL etiketiyle yayınlanan Ozan Doğulu ve Ziynet Sali'nin "Yağmur"  şarkısı radyolarda ve müzik kanallarında  bugün itibariyle dönmeye başladı.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0