En Güncel Android Haberleri Android Telefonlar

Android işletim sistemi ve Android akillı telefonlar hakkında en güncel gelişmeler, yenilikler ve haberler Webmgon'da!

Android
Android Haberleri

Android İçin En İyi 5 Ramazan Uygulaması


Gün boyu bizlere eşlik eden, nerdeyse elimizden hiç düşmeyen akıllı telefonlarımız Ramazan ayı boyunca hayatımızı kolaylaştırsın, pratik bilgiler sunsun diye Webmgon olarak "en iyi Ramazan uygulamalarını" derledik. Hepsi de birbirinden pratik, hepsi de birbirinden kullanışlı...

En İyi 5 Akıllı Telefon (Orta Segment) 2016


Dünya Mobil Kongresi (MWC 2016) ile birlikte tüm firmalar telefonlarını tanıtmış ve az bir süre sonrada o telefonları piyasaya sürmüştü.  Hal böyle oluncada herkes hangi telefonu alacağını bilemez hale geldi. Biz de orta segmentin en iyi telefonlarını bir listede topladık. Birçok kritere dayanarak hazırlanan en iyi orta segment telefonlar birçok kişinin beklentisini karşılayacaktır.

GM 5 Plus Kullanıcı Yorumları Fiyat Ve Özellikleri


General Mobile'ın Mobil Dünya Kongresi'nde (MWC) tanıttığı ve merakla beklenen telefonu  General Mobile GM 5 Plus nisan ayı itibariyle satışa sunuldu. Peki GM 5Plus'ın  özellikleri nelerdir? Ve GM 5Plus'ın fiyatı ve kullanıcı yorumları nasıl? Tüm detaylar haberimizde

Android Telefon Görme Engelliler İçin Nasıl Uygun Hale Getirilir?


Hayatımızı kolaylaştıran akıllı telefonlar artık "görme engellilerin de"  yaşamını kolay bir hale getirecek. Android telefonların görme engellilerin kullanımına uygun hale getiren ayar ve uygulamaların detaylarını yazımızda anlattık.

Android Telefona FM Radyo Yüklemenin 4 Yolu (ROOT'suz)


Birçok Android işletim sistemli akıllı telefonda olmayan FM Radyo özelliği pek çok kullanıcının canını sıkmaktadır. İnternet üzerinden radyo dinlemenin çok veri tüketmesinden dolayı pek çok Android kullanıcısı "nasıl telefona FM radyo kuracağını" araştırıyor. Bizde bu yazımızda Android telefonlara FM radyo özelliğı kazandırmanın 4 çözümünden sözedeceğiz.

ANDROİD İÇİN EN İYİ 5 FOTOĞRAF UYGULAMASI


Android  kullanıcılarına fotoğraflarını düzenlerken yardımcı olacak 5 fotoğrafeditleme uygulamasını derledik. Cep Telefonlarımızın profesyonelkameralara meydan okuma derecesine gelmesiyle beraber artık Android ve İOSişletim sistemli akıllı telefon kullanıcıları da fotoğraf düzenlemek için en iyiuygulamaları aramaya başladı. Bizde eniyi 5 fotoğraf düzenleme uygulamasınıbir araya getirdik.
İste o uygulamalar...


Bu yazımızda Android kullanıcılarının yaşadığı can sıkıcı bir sorundan söz edeceğiz. Böylelikle kolayca o sorun çözülecektir.
Birçok Android kullanıcısı standartolarak akıllı telefonunda  gelen  zilseslerini beğenmiyor. Hal böyle olunca doğal olarak  Android telefonundan zilsesi değiştirmeye çalışıyor.  

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0