Korku Filminin Yönetmenine Ve Oyuncularına Cin Çarptı!

Türkiye korku sinemasında son zamanlarda konu olarak hep "Cinler" ele alınıyor. Tabi artık korkuseverlerde bıkkınlık yaratsa da hala bu tür konulara  çok ilgi gösterildiği de bir gerçek... Cinleri anlatan ya da daha doğrusu Cinlerle korku izleyicisini korkutan en popüler isim ve film: Hasan Karacadağ ve Onun filmi Dabbe'dir. Biraz önce de belirttiğim gibi şu aralar Cin'li korku filmleri ülkemizde  popüler olmuş durumda.
Korku filmi
İfrit'in Diyet Filmi

Yine Cinleri konu alan İİfrit'in Diyeti"  adlı film vizyona girmesi beklenirken apar topar vizyon tarihi ertelendi. Ertelenme sebebi olarak da filmin yönetmeni ve oyuncularına "Cin çarpması" olarak  ileri sürülüyor. Yine çıkan haberlere göre Yönetmen Özgür Özberk ve filmin başrol oyuncuları  Kırkor  Dinçkayıkçı ve Gözde Fidan'a Cinler'in musalat olduğu filmin yönetmeni ve aynı zamanda yapımcısı olan Özgür Özberk tarafından doğrulandı.  Hatta Cin çarpan filmin ekibi yine filmde anlatılan hoca H.S'ye gittikleri de söylenmekte. Öte yandan filmde kullanılan  Cinler'in dili olarak ifade edilen Kali dilinin Cinleri harekete geçirdiği de idda edilen bir başka konu... Tüm bu nedenlerden dolayı filmin vizyon tarihi ertelendiğini açıklayan Özgür Özberk, en kısa sürede hiçbir sahme çhkarılmadan filmin vizyona gireceğini söyledi.

Ben bu olayın filmin reklamı için yapıldığını ve gerçeği yansıtmadığnı düşünmek istemiyorum. Düşünmek istemiyorum ama şu soruları da sormadan edemiyorum:
1. Yıllardır Cin'li filmler çeken Hasan Karacadağ'a neden Cinler çarpmadı?
2. Cinler neden size çarptı? Bilindiği kadarıyla durup dururken bu varlıklar kimseyle uğraşmazlar.
3. Ve son olarak acaba vizyon tarihleri aynı olan Magi filminin yönetmeni Hasan Karacadağ mı Cinleri yolladı? Sonuçta rakip film... (bu isin espirisi)  Eğer gerçekten böyle birşey olduysa film ekibine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Paylaş

WhatsApp Telegram

0 Yorum:

Yorum Gönder

Yorumunuz kısa bir süre sonra onaylanacaktır. Yapılan yorumun sorumluluğunu Webmgon kabul etmez.

0